ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.3.2018 | 05:28

Εθισμενος στα βιντεοπαιχνιδια

Ειμαι ενας χοντρος ανεργος 26 ετων και ολες μου οι επαφες και η καθημερινοτητα ηταν σε νετκαφε. Αντεχει να με συντηρει η οικογενεια τουλαχιστον δοξα το θεο. Προσπαθησα γυμναστηριο και τα παρατησα. Πως θα τα καταφερω; Α και μου αρεσει το γλυκο καζαν ντιμπι!
4
 
 
 
 
σχόλια
Ελπίζω να μην ακουστεί κακοπροαίρετο αυτό που θα πω, αλλά από αυτήν την εξομολόγηση δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι τελικά το πρόβλημα:1. Τα κιλά;2. Η ανεργία;3. Ή ο εθισμός στα βιντεοπαιχνίδια;4. Ή μήπως και τα 3 παραπάνω;Γιατί από αυτά που γράφεις το μόνο που φαίνεται τελικά να σε απασχολεί είναι τα κιλά. Σίγουρα από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις και αν είναι αυτός ο λόγος που εστιάζεις περισσότερο σε αυτό το κομμάτι, τότε το καταλαβαίνω. Αλλά αν από όλα αυτά που λες είναι το μόνο που ουσιαστικά σε απασχολεί, τότε διαφωνώ. Μεγαλύτερο πρόβλημα θεωρώ την επανάπαυση ότι στα 26 οι γονείς μπορούν να σε συντηρούν. Ελπίζω να γίνομαι αντιληπτή πώς το εννοώ. Είναι άλλο θέμα να σε βοηθούν οι γονείς γιατί δυσκολεύεσαι και άλλο να επαναπαύεσαι επειδή το κάνουν.Όπως και να έχει, εύχομαι να οργανωθείς και να βρεις το ρυθμό σου σε κάθε τομέα και να σου πάνε όλα καλά.
Όπως λεει και ο απο πανω, ολα ειναι στο μυαλο. Καταλαβαίνω οτι άλλοι παθιαζονται με το ποδόσφαιρο, άλλοι με τα αμάξια, άλλοι με τα βίντεο παιχνίδια, δεν ειναι κατι κακό. Πέρναγα 10-15 ώρες την ημέρα μπροστά σε μια οθόνη. Ακομα το κανω οποτε εχω χρόνο(σπάνια μεν) γιατι αυτο μου αρέσει. Το θεμα ειναι να βάλεις και άλλες προτεραιότητες. Οι γονείς δεν θα είναι εκει να σε ταΐζουν για πάντα. Δούλευα σε νετ καφέ και είχα γνωρίσει κατι απίστευτα τυπακια με πολυ γέλιο. Μην πτοεισαι και μην πέφτεις ψυχολογικά. Δεν σου λείπει τιποτα. Το ίδιο ελεγα και εγω στον εαυτό μου και πλέον ζω στο εξωτερικό στο δικό μου διαμέρισμα σε ουρανοξύστη. Πανω απο ολα γυμνάσου! Βάλε κωλο κάτω και δώσε πόνο! Φιλικά απο έναν συνάδελφο gamer ?
Scroll to top icon