ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2018 | 21:26

Βοήθεια...

Καλησπέρα.Με λίγα λόγια..έχω σχέση με έναν άνθρωπο εδώ και σχεδόν 1.5 χρόνο. Στην αρχή της σχέσης μας όλα ήταν υπέροχα. Σαν ανθρωπος είναι καλος μαζί μου και με ελκύει πολυ, μου αρέσει η συντροφιά του και έχω πολλά συναισθήματα για το πρόσωπο του. Παρόλα αυτά έχει κάποιες συμπεριφορες που δεν με ενθουσιάζουν. Γενικά αυτός ο άνθρωπος είναι αρκετά πεισματάρης σε σημείο που να μην καταλαβαίνει ότι ένα θέμα μπορεί ο καθένας να το βλέπει διαφορετικά. Δεν τον κρίνω γι αυτό απλά είναι κάτι που γενικά με κουράζει. Δεν προσπαθώ για κανέναν λογο να τον αλλάξω απλά νιωθω ότι δεν κάνουμε κάτι σαν ζευγάρι ώστε να κρατήσουμε την σχέση μας και τον έρωτα μας αναμμένο. Παράδειγμα..εχθες περπατούσαμε στον σταθμό διότι επρεπε να παρω το τρένο να παω σπίτι μου και είχε σχεδόν σκοτεινιάσει. Φαινόταν το φεγγάρι και είχε ξαστεριά και ο ουρανός είχε διάφορες αποχρώσεις του γαλάζιου και του μπλε. Με λίγα λόγια μπροστά στα τρένα και με όλο το σκηνικό εμένα μου άρεσε σαν εικόνα..και ήθελα απλά να είναι μια στιγμή ανάμεσα στους δυο μας. Παρόλα αυτά αυτός έγραφε στο κινητό του γιατί και καλα είχε ανησυχήσει για κάτι εντελώς ανούσιο..και ενώ το θέμα είχε λυθεί συνέχιζε αυτός και έγραφε. Καταλαβαινω ότι ο καθένας μας ζει τις καταστασεις και αισθάνεται το άγχος διαφορετικά. Εγώ σαν άνθρωπος αγαπώ τα απλά πράγματα, δεν ζητάω ούτε να με βγάζει δυο φορες την εβδομάδα για φαγητό, ούτε να χρειάζεται να ξοδεύουμε χρήματα όταν βγαίνουμε. Δεν ζητάω ούτε δώρα ούτε ακριβούς ψυχαγωγικούς τρόπους ώστε να περάσει η ώρα μας. Όταν βρισκόμαστε κάνουμε συνήθως τα ίδια πράγματα και αν όχι στην πόλη που ζούμε, κάνουμε τα ίδια σε διπλανές πόλεις. Το έχω συζητήσει μαζί του πολλές φορες και συνεχώς μου λέει ότι δεν υπάρχει κάτι να κάνουμε και ότι ο καιρός είναι χάλια. Δεκτό, αλλά πιστεύω ότι εάν θέλεις να κρατήσεις μια σχέση αναμμένη δεν στην χαλάει τίποτα. Για παράδειγμα σε λίγες μερες έχω κανονίσει μια έκπληξη γι αυτόν και θα τον παω σε ένα δάσος-μεγάλο πάρκο κοντά στο σπίτι μας και θα κάνουμε πικ νικ. Δεν θέλω να το ξανά συζητήσω μαζί του γιατί θα καταντησω γραφική και κουραστική. Απλά δεν ξέρω τι να κάνω..ξέρω ότι με θέλει και ενδιαφέρεται διότι μου διχνει τα αισθήματα του..απλά ίσως όχι όπως θα ήθελα εγώ.Συγγνώμη εάν σας κούρασα, Ακόμα και η παραμικρή ανταπόκριση(σχόλιο) σας θα με βοηθούσε! Εύχομαι να είστε καλα και να περνάτε πανέμορφα,Η φιλη σας.
4
 
 
 
 
σχόλια
σε καταλαβαινω απολυτα.για να τα γραψεις αυτα εδω προφανως εχεις ζησει και αλλες τετοιες στιγμες.ειναι δυσκολο αυτο το να μην εχεις τα ιδια θελω.αργα η γρηγορα θα βγουνε και αλλα.θα φανει στο πικ νικ...;)
Του έδειχνες τ' αστέρια και κοιτούσε το δάχτυλο. Θα σου 'λεγα να τα φτιάξουμε μαζί μιας κι εγώ κάθομαι και ρουφάω τέτοιες εικόνες από τοπία και την ομορφιά που συντίθεται κι από συντίθεται στο εφήμερο. :) Είτε έχουν δίκιο οι συνχολιαστές-πιθανό- είτε ο τρόπος αντίληψής σας διαφέρει σε βαθμό που σας κάνει αταίριαστους. Βλέπω μια άρνηση από μέρους του παράλογη και σένα να προσπαθείς να τον παρακινήσεις ν' απολαμβάνετε στιγμές μαζί.Δεν ξέρω αν απλά είστε αταίριαστοι ή δεν σε γουστάρει και τόσο. Ξέρω ότι αν δεν υπάρχουν άλλα θετικά που σε κάνουν να περνάς ωραία μαζί του θ' ανακαλύψεις στο μέλλον με άσχημο σχετικά τρόπο το τι τελικά ισχύει. Εύχομαι φυσικά να βγω ψεύτρα. Α, δεν κούρασες. :)
Η συμπεριφορά του με προβληματίζει . Ελπίζω να μην υπάρχει άλλη στη ζωή του αλλά μοιάζει να έχει αρχίσει να βαριέται . Συνέχισε να τον κατακτάς για να του κρατήσεις το ενδιαφέρον αλλά από ενα σημείο και μετά αν σταματήσει να ανταποκρίνεται μάλλον θα πρέπει να το λήξεις γιατί δεν θα είναι αμοιβαίο .Μοιάζεις συμπαθές άτομο και αξίζεις κπ που θα νιώθει τι ίδιο με εσένα ....
Όλες οι σχέσεις στην αρχή, υπέροχες είναι: η παρουσία ενός ανθρώπου στη ζωή μας, ιδίως μετά από κάποιο διάστημα μοναξιάς, δίνει ένα χρώμα και όλα αλλάζουν, νιώθουμε καλύτερα. Όταν σταθεροποιείται η παρουσία αυτού του ανθρώπου στη ζωή μας, αρχίζουν και αναφύονται οι πραγματικές παράμετροι των όποιων ζητημάτων υπάρχουν. Εσύ είσαι στη φάση που ανακύπτουν τα ζητήματα. Και όπως φαίνεται, δεν έχετε αμφότεροι την ίδια ένταση επιθυμίας να κρατήσετε τη σχέση, συμβαίνει συχνά εξάλλου. Προσπάθησε να αλλάξεις ό,τι σε ενοχλεί αν θέλεις πραγματικά αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή σου. Αν δεν γίνει, μάλλον πάσχετε από έλλειψη αμοιβαίας επιθυμίας.
Scroll to top icon