ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2018 | 18:09

Απογοήτευση

Να έχεις περάσει τα καλύτερα χρόνια σου με την κολλητή σου στο γυμνάσιο - λύκειο και μόλις μπείτε σε διαφορετικές σχολές, να σε παρατάει για την καινούρια κουλ παρέα της.αυτό αξίζω;
5
 
 
 
 
σχόλια
Παίζει να μην έχετε πλέον κοινά ενδιαφέροντα? μπορεί και η φίλη σου τώρα να ανακαλύπτει τον εαυτό της ενώ στο λύκειο να ήταν άλλος άνθρωπος.
Οι επιλογές των άλλων, ακόμη και των φίλων μας, δεν καθορίζουν την αξία μας. Εφόσον μάλιστα δεν έχουμε σφάλει απέναντί τους, το μόνο που οφείλουμε να έχουμε υπόψη μας είναι ότι αυτά συμβαίνουν.Άνθρωποι έρχονται και φεύγουν, όχι επειδή πάντα κάναμε κάποιο λάθος, αλλά επειδή οι άλλοι επιλέγουν να ακολουθήσουν ένα διαφορετικό δρόμο. Αν, όντως, δεν έχετε κάνει κάτι που μπορεί να πλήγωσε τη φιλία σας, μπορείτε αρχικά να δώσετε μια ευκαιρία στο συγκεκριμένο άνθρωπο να σας εξηγήσει. Αν καταλάβετε ότι επέλεξε απλώς να προχωρήσει χωρίς εσάς, θα πρέπει να το δεχτείτε και να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Ουδείς αναντικατάστατος. Είναι οδυνηρό, αλλά όπως όλοι μας, θα πάτε μοιραία κι εσείς παρακάτω.
Οχι μπουμπουκι δεν αξιζεις αυτο! Προσπαθησε ομως να μιλησεις μαζι της και κανε εκτιμηση διαφορων παραγοντων. Σκεψου και σενα μηπως εχεις πει κατι που δεν επρεπε ή εδειξες κατι απομακρο. Οι νεες παρεες ειναι λογικες και πρεπει να υπαρχουν κατε με. Οτι αξιζει αντεχει στο χρονο πιστευω!
Scroll to top icon