ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2018 | 21:59

Είμαι εγώ που έγραψα για την τουαλέτα!

Πρώτη φορά εχω σχέση με Έλληνα, ήμουνα πολύ καιρό Νορβηγία και Γερμανία και είχα σχέσεις με ντόπιους. Δεν το ήξερα πως το συνηθίζουν οι Έλληνες άντρες ευχαριστώ αλήθεια για την ενημέρωση γιατί αυτό κατάλαβα πως έτσι κάνουν από τα σχόλια που γράψατε. Έξω δεν το κάνουν κάθονται στη λεκάνη για να μην πιτσιλίζει γιατί φτάνουν ίχνη παντού στον νιπτήρα και σε όλα τα αντικείμενα που πιάνουμε σκεφτείτε τις οδοντόβουρτσες για παράδειγμα. Δεν φαίνεται αυτό με το μάτι. Είναι γεγονός το έχουν εξετάσει γιατί υπάρχουν και έξω μερικοί άντρες που κατουράνε όρθιοι για αυτό υπάρχουν ταμπελάκια με εικόνες που απεικονίζουν έναν άντρα να κατουράει όρθιος μπροστά στην λεκάνη και ένα μεγάλο χ επάνω και μπορείς να το βάλεις πάνω από την τουαλέτα. Έχω συνηθίσει έτσι και τώρα σιχαίνομαι που ο φίλος μου κατουράει όρθιος δεν είχε κλειδώσει και μπήκα στο μπάνιο και τον είδα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Εγω σου λεω οτι το πιθανοτερο ειναι οταν κατουραει ο Μπαμπης να γυρναει επιτηδες δεξια-αριστερα το πουλι για να πηγαινουν τα κατουρα σιγουρα εξω και κατσε εσυ και λεγε για τροπους και ευγενειες αχαχαχχχχ
καλα πόσο άστοχος μπορεί να ειναι κάποιος που να κατουράει ολη την τουαλέτα και τις οδοντοβουρτσες και οχι μεσα στην λεκάνη?επισης δεν ειναι οτι το συνηθίζουν μονο οι Ελληνες αντρες... εγω οπου εχω ταξιδεψει μεχρι στιγμης δεν εχω δει τέτοια ταμπελίτσα και ολοι κατουρανε ορθιοι... ισως ειναι νοοτροπία των βόρειων λαων εκει πανω... (αν και στην Ολλανδια που πηγα, παλι δεν ειδα κατι τετοιο... ισα ισα βρήκα τις χειροτερες τουαλετες αντρων σε κλαμπ απο οπου αλλου εχω πάει)
Σωστος. Αν και καμια φορα, μπορει το κεφαλακι να ειναι λιγο πλαγια και χωρις να το καταλαβεις να κατουρησεις απ'εξω. ΑΛλα γενικα οντως πρεπει να εισαι ατζαμης ή σταρχιδιστης για να λερωσεις.
Scroll to top icon