ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2013 | 22:01

Τι απαντας;

σε εναν φιλο που συνεχως ειναι εξω διασκεδαζει, βγαινει, εχει παρεες και σου λεει να βγαινεις μονη σου; περναω μια φαση που οι 2 καλοι μου φιλοι εχουν φυγει στο εξωτερικο προσωρινα για σπουδες και ναι περναω χρονο μονη μου.. νιωθω μονη μου.. τρελλαινομαι που ανθρωποι απο την βολη τους κανουν κριτικη για το τι δεν κανεις.. πολυ ωραια και ευκολα τα λεει αλλα δεν μενει στιγμη μονος.. ή δεν βγαινει στιγμη μονος.. και εγω αντι να πω "ξερεις ρε φιλε καλα μας τα λες αλλα ουτε μας προτινεις να βρεθουμε πιο συχνα ουτε στιγμη δεν σε εχω δει να εισαι μονος" αλλα δεν το κανω παιζοντας την υπερανω.. δεν γουσταρω να ειμαι μονη μου και επιδιωκω να κανω ουσιαστικες σχεσεις, οχι να βρισκω παρεες μονο για να πω οτι βγηκα. Και οχι μονη μου δεν θελω να βγω για καφε, για ποτο .. δεν μιλαω για τον περιπατο ή για μια βολτα παρεα με τις σκεψεις.. αυτο γινεται.. αλλα το αλλο δεν το θελω..
4
 
 
 
 
σχόλια
Πες του τα στα ισα να καταλαβει και να σταματησει να σου λεει βλακειες.Επειδη εκεινος προφανως δεν εχει υποχρεωσεις και κανει dolce vita,δε σημαινει οτι μπορουν ή εχουν την ιδια διαθεση οι αλλοι.Και προτεινε του να βγειτε να δεις τι θα σου απαντησει,κανονικα θα επρεπε να στο πει εκεινος αφου σε βλεπει σε φαση μοναξιας για να σε κανει να νιωσεις καλυτερα αφου τον θεωρεις και φιλο σου.Σα συμβουλη παντως θα σου ελεγα να μη μεινεις στη μοναξια μεχρι να επιστρεψουν απο το εξωτερικο,δεν θα κανει καλο στην ψυχολογια σου.Κανε κι αλλες γνωριμιες,μπορει καποιες απο αυτες να γινουν στην πορεια πραγματικοι φιλοι σου.
(Αν θες να νοιώσεις καλύτερα) Να σε πληροφορήσω ότι ο φίλος που περιγράφεις μάλλον είναι πιο μόνος απ'οσο νομίζεις, ίσως πιο μόνος και απο την φάση που περνάς. :)
Γιατί δεν κάνεις πράγματα για τον εαυτο σου για να γεμισεις το χρόνο σου;;; Και στο τέλος της μερας βάλε ενα πότο, μουσικη και πες στον ''αγιο'' skype να σε συνδεσει με τους φιλους σου! Εξαλλου ειναι προσωρινό! ;-)
Scroll to top icon