ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2018 | 13:56

γουατ δε εφιν !

Νομίζω ότι ο φίλος μου είναι μαζί μου για να "ανέβει" επαγγελματικά ....Είμαστε κανα δυο μήνες μαζί και έχω διαπιστώσει ότι με ρωτάει πολύ επιμονα για το τί κάνω επαγγελματικά χωρίς διακριτικότητα (πολλές φορές θυμώνει και μουτρώνει όταν δεν του λέω και αποκρίνεται με το ότι ρωτάει απο ενδιαφέρον και ότι έχουμε θέμα εμπιστοσυνης (που είναι στη τελική γιατι έχω φτύσει αίμα για να φτάσω εδω που είμαι και δεν μου αρέσει να δίνω λογαριασμό για το τί κανω και τι δεν κάνω στη δουλειά μου !!και δεν θέλω να βάλω τη δουλεια στη σχεση ) Για μένα η επικοινωνια και η εμπιστοσύνη είναι το πάν σε μια σχέση αλλα πολύ πρόσφατα μέσα μου σαν να έκρουσε ο κώδων του κινδύνου καθώς μου εμφανίζει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και άλλα λέει και άλλα κάνει !!( ναι ξέρω ότι υπάρχουν συμπτώματα που δεν είναι καλά για μια σχέση αλλα υπάρχουν πράγματα που κάνει που με κάνουν να μένω ..γι αυτό και δεν βιάζομαι να βγάλω συμπέρασμα και θέλω να δώσω χρόνο ) Υπάρχουν και άλλες που τους έχει συμβεί ? Καμια συμβουλή για να επιβεβαιώσω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο ?
10
 
 
 
 
σχόλια
μεσα σου το εχεις ηδη επιβεβαιωσει.και εγω ειμαι σαν εσενα...σιχαινομαι τις συζητησεις για τα επαγγελματικα και το τι κανεις και με τι ασχολεισαι...κλπ κλπ!οταν τα ακουω μου γυριζουν τα μυαλα.σηκω φυγε και μην ασχολεισαι.
Συγνώμη, για να καταλάβω δηλαδή, σε ρωτάει ο άλλος με τι ασχολείσαι, ποιο είναι το επάγγελμά σου κι εσύ δεν του λες; Επειδή έχεις μοχθήσει και δεν θες να σε εκμετελλευτεί; Τι δεν καταλαβαίνω;; Ο.ο
Την άρνηση της θα μπορούσα να την κατανοήσω εάν δουλεύουν στον ίδιο χώρο ή εάν η ίδια είναι ιδιοκτήτρια ή στέλεχος σε κάποια επιχείρηση και φοβάται ότι θα την χρησιμοποιήσει για να ανελιχθεί επαγγελματικά. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι μάλλον υπερβολική η αντίδραση της καθώς σε μια σχέση, έστω και νέα, μοιράζεσαι την καθημερινότητα σου και θα δώσεις και 5 λεπτομέρειες παραπάνω για το τι κάνεις στη δουλειά σου.
Μα ακριβώς αυτό μου κάνει εντύπωση. Όταν πρωτογνωρίζεσαι με κάποιον, θέλεις να μάθεις πράγματα γι' αυτόν, να ενταχθείς τρόπον τινά στην καθημερινότητά του. Αλλά κι ανεξάρτητα με το "γκομενικό" κομμάτι, οποιονδήποτε και να γνώριζα από τις πρώτες ερωτήσεις θα ήταν αυτή. Τώρα αν η συγκεκριμένη έχει trust issues, τι να πω... Μάλλον πρέπει να το κοιτάξει.
Scroll to top icon