ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2018 | 17:10

Λυπάμαι για αυτό που συμβαίνει με τα σχόλια.//υποθετικα//δυο μετρα και δυο σταθμα

Φιλοι,-ες μου και οι τρεις Εξομολογήσεις σας,φανερώνουν τον προβληματισμο γι αυτή εδώ την στήλη. Έχετε απόλυτο δίκιο.Σεβασμός μηδέν και έλεγχος μηδέν. Σπιλώματα,συκοφαντίες,Εκφράσεις λιμανιού κ.α. Αν όμως ο καθένας μας και εγώ βέβαια,γράφαμε ΜΟΝΟ με login και password, τότε θα βλέπαμε πως θα μαζεύονταν όλοι.Επώνυμα και όχι κρυφτό.Με τις συνέπειες λόγων και έργων. Τώρα θα μου πείτε,Σουηδια είμαστε? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Είστε ανεπίδεκτοι τελικά. Ειπώθηκαν τόσο ενδιαφέροντα πράγματα στα σχόλια από σοβαρά άτομα, δόθηκαν τόσες οπτικές, τόσος χρόνος σπαταλήθηξε για να αναλυθεί ένα θέμα που ήδη, από την ίδια την εξ/νη ήταν τραβηγμένο απ'τα μαλλιά, για να γίνει τι; 'Αλλη εξομολόγηση υπερανάλυσης πασπαλισμένη με μπόλικη γκρίνια.Χάσιμο χρόνου.
Πιο καραασχετη εξομολογηση δεν υπάρχει. Όλοι οι σχολιαστές είναι "επώνυμοι". Οι εξομολογούμενοι είναι άγνωστοι. Εκτός από γνωστα εμμονικά άτομα που τους καταλαβαίνεις από το στυλ γραφής, επαναλαμβανόμενα μοτίβα και εκφράσεις.Αν πιστευεις ότι κάποιος αξίζει συνέπειες των λόγων του (πράξεις εδώ;) απευθυνσου στους διαχειριστες.
Στην εξομολόγηση"Υποθετικά", έχω σχολιάσει και εγώ. Ανέτρεξα, μόλις στα σχόλια, για να δω αν κάτι ξέφυγε και δεν παρατήρησα κάτι προσβλητικό.Ενδεχομένως, μόνο σε δικό μου σχόλιο,υπάρχει έκφραση λίγο χύμα, όπως παραδέχτηκα κι εγώ άλλωστε,αλλά δεν υπήρχε έλλειψη σεβασμού γενικότερα.Η εξομολογούμενη, ζήτησε την άποψη τρίτων και ο καθείς, έγραψε την οπτική του. Δεν έχω μετανιώσει για σχόλιο, έχω ζητήσει συγγνώμη σε περιπτώσεις κάποιου λάθους, ασάφειας, κακής διατύπωσης, λανθασμένης επιλογής λέξεων και έχω αναθεωρήσει, έπειτα από γόνιμη συζήτηση με άλλους σχολιαστές και ενίοτε με τους ίδιους τους εξομολογούμενους.Τέλος, θα ήθελα να πω, ότι τα χρόνια που σχολιάζω εδώ,τα έχω ακούσει κι εγώ, κάποιες φορές... Χαρακτηρισμοί, χυδαίες εκφράσεις και μερικές τέτοιες"ομορφιές". Δεν συγκρίνονται με τίποτα, με όσα έχω ακούσει έξω από εδώ... Ας γίνουμε λίγο πιο σκληροί, ας ακούσουμε κι αυτά που δεν μας αρέσουν, ας μάθουμε να φιλτράρουμε,ας μάθουμε να αντιδρούμε εκεί που μας αδικούν, με λόγο, επιχειρήματα και καθαρή σκέψη.Τα ανώνυμα μανιφέστα είναι ανούσια. Η δύναμη είναι στο διάλογο...
Scroll to top icon