ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.3.2018 | 11:27

Ανάγκη

Εχω μια σχέση εδώ κ ενάμιση χρόνο απλά συγκατοικούμε, δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα, ειναι μοναχοπαίδι κ οι γονείς του μεγάλοι σε ηλικία κ με προβλήματα υγείας, εδω κ 4 μήνες ο πατέρας του ειχε ενα πρόβλημα υγείας σοβαρό που δεν του επέτρεπεται να αυτοσυντηρηται κ να θέλει εναν άνθρωπο εκει μονιμως γιατί κ η μητέρα του στην ίδια φάση είναι. Επειδή ήταν όλο καινούριο αυτό ο φίλος μου δεν ήξερε κ δεν είχε το χρόνο γιατί δουλεύει πολλές ώρες κ έρχεται βραδυ απ την δουλειά να βρει λύση κ επειδή εγω δεν δολευω καθόμουν εγω γ 2 μήνες μέχρι να έρθει το βράδυ, εκανα ενα μαγειρεμα τους τάιζα, να εχω την επιβλεψη, στην αρχή δεν μου φάνηκε δύσκολο μετά ομως με κούρασε πολύ κλεισμενη σπίτι με δυο ηλικιωμένους με προβλήματα, επιασα ταβανι, δεν εχω υπομονη, μετα λυσεις συμβιβαστηκες ηρθε μια κυρια μετα εφυγε ηρθε αλλη..μεχρι καποια ωρα κ τωρα που θα πάει εξωτερικό μου ζητάει πάλι να βοηθησω γ τις ώρες που δεν θα είναι εκει η γηροκομος του λεω οτι δεν μπορώ δεν θέλω κ λέει ειναι υποχρέωση μου, η υποχρέωση μου ειναι μονο στους γονείς μου, δεν είναι δικο μου πρόβλημα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Άλλο να το έκανες για λίγο καιρό για βοήθεια και να το εκτιμούσε, δηλαδή να ξέρεις οτι θα έκανε το αντίστοιχο για σένα, άλλο να σου λέει οτι είναι υποχρέωσή σου.. Αν ήταν ελεύθερος δηλαδή τι θα έκανε? Μου φαίνεται λίγο άσχημο να το απαιτεί απο σενα, δεν είναι οτι δεν προσφέρθηκες καθόλου και είναι μια βαριά και ψυχοφθόρα δουλειά, για το λόγο αυτό οι αποκλειστικές πληρώνονται. Δε λέω του έτυχε άτυχη κατάσταση και δουλεύει, αλλά σου μεταθέτει μεγάλο βάρος για να έχει τέτοια απαίτηση.Το χειρότερο είναι οτι το απαιτεί..Αυτός γιατί πάει εξωτερικό αφού οι γονείς του είναι άρρωστοι και βασίζεται σε σενα?Αν δεν υπήρχε εναλλακτική σημαίνει οτι πρέπει κι αυτός να κάνει μια θυσία, οχι εσύ. Θα μένεις κλεισμένη εσύ ενώ αυτός κάνει την τύχη του? Πολύ παρτάκιας ακούγεται. Δε λέω να τον βόηθαγες, αλλά είναι λες και στο φορτώνει απ αόριστον...Έχει σχέδιο να γυρίσει απ το εξωτερικό να αναλάβει κι αυτός τους γονείς, ξέρει να σου πει τι θα γίνει μετά ή έχει επενδύσει στο χρόνο σου για να κάνει τα δικά του πράγματα? Πάει στο εξωτερικό για σπουδές, για δουλειά? Άλλοι συγγενείς υπάρχουν να βοηθήσουν?
Καμία υποχρέωση δεν έχεις. Πες του ότι ψαχνεις για δουλειά, γιατι δε μπορεις να στηρίζεσαι σε αυτόν και δεν μπορεις να βοηθήσεις. Και ότι αν χρειαστεί θα βοηθήσεις μόνο επί πληρωμή ίση με αυτή του βοηθού. Και θα βοηθήσεις όσο θέλεις.
υποχρεωση...τι θα πει υποχρεωση?αυτο το κανεις για να βοηθησεις τον συντροφο σου.οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος τετοια "προβληματα" εμφανιζονται συνεχεια και θα τα βρεις μπροστα σου και εσυ και αυτος.κανεις δεν γλιτωνει.οποτε δεν ειναι θεμα υποχρεωσης αλλα αλληλεγυης προς τον συντροφο σου.
Scroll to top icon