ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2018 | 13:51

Έκανα one night stand

Και το ψιλό μετάνιωσα, δεν έχω κάνει για πολύ καιρό σεχ και είπα ας είναι, έπεσα πολύ χαμηλά ένιωσαν λίγο φτηνή, αυτός συγουρα πήγαινει με πάρα πολλες, για τέτοιο σκοπό, είμαι σίγουρη, ήταν η πρώτη μου φορά εμένα δεν ξέρω εάν θα το ξανακανα, αλλά ανάθεμα τις ορέξεις μας ώρες ώρες.
13
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ νομίζω, ότι είναι λίγες οι γυναίκες που μπορούν να λειτουργήσουν κ να το ευχαριστηθούν, χωρίς να υπάρχει ένα κάποια δέσιμο, μια γνωριμία, μια νοητική έξαψη για τον άλλον, ένα παραμύθιασμα...Ένα ωραίο αντρικό κορμί,πολλά υποσχόμενο δε μας αρκεί...Θέλουμε και κάποιο άλλου είδος δέσιμο..Ψυχή κ σώμα.Για να μπορέσουμε να το ευχαριστηθούμε, χαθούμε,ενωθούμε. Δε ξέρω αυτό αν οφείλεται σε παρωχημένα στερεότυπα που έχουμε εμποτιστεί ή απλά στη φύση μας. Πάντως έχει μια ομορφιά. Μη μασάς..ότι έγινε έγινε.Άλλωστε αν δε γινόταν πώς θα ξερες..
Όσο cool είναι να πηδιέται ένας άντρας με πολλές γυναίκες, άλλο τόσο cool είναι μια γυναίκα να πηδιέται με πολλούς άντρες.Γιατί πρέπει να υπάρχει ταμπού;
Το πόσο Cool είναι για τον καθένα ποικίλλει. Εμένα προσωπικά είναι αδιάφορο. Για τον άλλον ίσως όχι. Η Coolότητα δεν θα έπρεπε να ποικίλλει λόγω φύλου.
Μήπως πρέπει επιτελους να απενοχοποιήσουμε το θέμα αυτό? Οκ, καλώς ή κακώς ναι έχουμε ορέξεις. Είναι πολύ μα πάρα πολύ ωραίο πράγμα το σεξ, πως να γίνει τώρα? Ναι θα πας με κάποιον για μια φορά γιατί είναι χαρά, εκτόνωση, επιθυμία! Δεν είναι κακό! Κακό είναι να πηγαίνεις κάθε μέρα με άλλον - άντρες, γυναίκες! Κακό ειναι να μην πάρεις προφυλάξεις! Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να νιώσεις φτηνή... Ειναι κι αυτό μια επιθυμία, όπως επιθυμείς να φας μια σοκολάτα, να πιεις ενα κοκτέιλ ή να κολυμπήσεις στην θάλασσα, έτσι επιθυμείς να νιώσεις έναν οργασμό!! So simple as that!! Είμαι εγώ λάθος?
Kάποια στιγμή (ας ελπίσουμε στο κοντινό μέλλον) θα πρέπει να πάψει αυτός ο τρόπος σκέψης που ενοχοποιεί την γυναικεία σεξουαλικότητα. Όσο "φθηνή" (κατανοείς ότι η νοητική διάκριση "φθηνής-ακριβής" παραπέμπει σε πορνεία έτσι;) ήσουν εσύ τόσο "φθηνός" ήταν κι αυτός! Γιατί εσύ να φέρεις κάποιο στίγμα από το πώς φέρεται εκείνος; Δηλαδή αν σε διάλεγε ως μοναδική αλλά ήταν ένα καθίκι θα έπαιρνες περισσότερη αξία; Δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά. Η αξία σου δεν περιστρέφεται γύρω από την σεξουαλικότητά σου. Το ότι το σεξ κι η συνολική εμπειρία τελικώς δεν σου άρεσε και τόσο είναι άλλο καπέλο. Μπορεί να μην σου άρεζε και με κάποιον που υποσχόταν λαγούς με πετραχήλια! Έτερον εκάτερον. Αν το επαναλάβεις κάνε το συνειδητοποιημένα απλώς.
Scroll to top icon