ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.3.2018 | 19:50

Ίσως φταίνε τα φεγγάρια..

Ή εγώ κάνω λάθος επιλογές και διαλέγω άτομα που δεν είναι ικανά να δοθούν ή ο χαρακτήρας μου τα φταίει που μετά από ένα διάστημα όλοι κουράζονται στη σχέση μας και με παρατάνε. Μπορεί να μην εκτιμάω τον εαυτό μου και να διαλέγω άτομα που ξέρω ότι στο τέλος δεν θα με σεβαστούν.Μπορεί και να είμαι βαρετή.Αλλά ρε γμτ.. δίνω και κάνω πολλά για τον σύντροφό μου. Μήπως αυτό φταίει; Πφφφ... Δεν θα βρω έναν άνθρωπο να τα νιώθουμε όλα αμοιβαία? Νιώθω πως δεν υπάρχουν πιθανότητες..
10
 
 
 
 
σχόλια
Καμιά φορά λόγω της ανασφάλειας μας σκεφτόμαστε και για λογαριασμό του/της συντρόφου μας. Έτσι γεμίζουμε το μυαλό μας με άρρωστες ιδεες τις όποιες συντομα κανουμε πραξη αφου ειμαστε σίγουροι οτι θα μας βαρεθεί , οτι δεν ειμαστε αρκετα καλοι αν και τα δώσαμε ολα κλπ κλπΔειξε λίγο παραπάνω εμπιστοσύνη στον επόμενο, ακου αυτα που θα σου πει και ισως να πανε καλύτερα τα πράγματα.Η μπορει να σε εχουν ματιασμενη. :Phttps://youtu.be/5Qjyo7VjUm8
Παιδιά να το προσδιορίζουμε αυτό το πολλά. Πώς το ορίζετε; Παραδείγματα παρακαλώ. Ήταν σίγουρα επιθυμητά αυτά που δίνατε; (πχ. όσο μουσακά και να δώσεις σε έναν που αγαπάει το παστίτσιο μια τρύπα στο νερό κάνεις)
Εγώ προσωπικά μετακόμισα στην επαρχία για να είμαστε μαζί ( αφου το είχαμε συζητήσει διεξοδικά και ήθελε να πάω κοντά του σαν τρελός) και έτσι νόμιζα ότι το πρόβλημα της απόστασης λύθηκε. Μετά από έναν χρόνο εκείνος μου είπε ότι κουράστηκε και δεν ήταν έτοιμος γιατί έβλεπε πως τα πράγματα πήγαιναν προς συγκατοίκηση κτλ. Χωρίς πραγματικα να τον πιέσω για τπτ. Πότε δεν χρησιμοποίησα ως μέσο καταπίεσης το "κοίτα εγώ έκανα θυσία " και ούτε περίμενα τπτ. Αυτός επέλεξε να βρει άλλη που ήταν 500 χλμ μακριά. Νιώθω πως έδωσα πολλά ναι.
Και σε καμία περίπτωση δεν πήρα πίσω ούτε τα μισά. Δεν ζητησα ποτέ αντάλλαγμα. Στο τέλος κατέληξε να λεει οτι ηταν μαζι μου απο σεβασμό όσων εκανα ΕΓΩ για τη σχεση μας και όχι γιατί ήθελε πραγματικά. Αυτα.
Να το βρε κούκλα μου. Εσυ το λες. Όταν ήταν να διαλέξει ΠΑΛΙ διάλεξε κάποια στου διαολου τη μάνα. Δεν ήθελε να πας. Νόμισε ότι ήθελε. Τον βόλευε ή απόσταση στην πραγματικότητα...Δίκιο έχεις οτι δεν φταίς μεν αλλά ή ουσία παραμένει: δεν πήρε αυτό που είχε ανάγκη. Στο είπε in so many words. Λυπάμαι που ξεσπιτωθηκες για να το διαπιστώσεις...
Μακάρι να το λέγε. Αλλά μετά από καιρό και μετά από τον χωρισμό γυρνάς πίσω και αναγνωρίζεις τα σημάδια στις πράξεις του άλλου. Σκληρό ναρκωτικό ο έρωτας. Σε ζαλίζει σε τυφλώνει και χάνεσαι σε αυταπάτες.
Scroll to top icon