ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.3.2018 | 01:33

Τίθεται ηθικό ζήτημα ή όχι;

Έχω έναν προβληματισμό και τον μοιράστηκα με τον Βασίλη. Ο Βασίλης υπήρξε σύντροφος μου επί 7 χρόνια. Έχουμε χωρίσει ήδη 5 αλλά έχουμε κρατήσει μια ανθρώπινη επαφή. Δε λεω φιλική γιατί ποτέ δε μιλάμε για τα προσωπικά μας.Μου πρότεινε να με φέρει σε επαφή με τον φίλο του τον Σταύρο που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Τον Σταύρο τον εχω γνωρίσει ελάχιστα γιατί όσο ήμουν με τον Βασίλη ηταν πάντα σε άλλη πόλη/ χώρα/ ήπειρο και εχω να τον δω τουλάχιστον 3-4 χρόνια.Πηγαίνουμε για φαγητό, χαρήκαμε όλοι που ξαναβρεθήκαμε, ο Σταύρος προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει και ανταλλάξαμε τηλέφωνα να συνεννοηθούμε.Έχω ήδη πολυλογήσει, οπότε...στο ζουμί!Με φλερτάρει διακριτικά και μ' αρέσει. Αν δεν ήταν φίλος του πρώην δε θα είχα ενδοιασμούς-θα το άφηνα να εξελιχθεί να δω αν μπορεί να προκύψει κάτι ενδιαφέρον. Τώρα κολλάω. Αντικρουόμενες σκέψεις μεσα στο μυαλό μου. Απ' τη μια αναρωτιέμαι γιατί να μπλέξω σε τέτοια κατάσταση και απ' την άλλη τι έχω να χάσω.Αν κάποιοι από εσάς κάνουν τον κόπο να μου γράψουν κάτι θα ηθελα να ξέρω τι θα κάνατε στη θέση μου, πως θα σας φαινόταν η φάση αν ήσασταν στη θέση του Βασίλη και πως αν ήσασταν στου Σταύρου ή πιο απλα γιατί πλατιάζω πάλι...να αφεθώ ή να συγκρατηθώ;Ευχαριστώ. Καλό ξημέρωμα!
6
 
 
 
 
σχόλια
Στη θέση σου θα ανταποκρινόμουν στο φλερτ του Σταύρου, εφόσον σου αρέσει κι εσένα. Δεν λέω να το κάνετε και μπροστά στο Βασίλη, αλλά δεν είσαστε ιδιοκτησία του για να ανησυχείτε αν θα ενοχληθεί αν τα φτιάξετε. Αν αισθανθεί άβολα, σιγά, θα το ξεπεράσει. Δεν είναι κανά σοβαρό πρόβλημα.
Scroll to top icon