ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.3.2018 | 16:18

"Εσύ δεν κάνεις με άνθρωπο"

Έτσι μου λένε συνεχώς οι δικοί μου. "Εσύ δεν κάνεις με άνθρωπο. Εδώ δεν μπορείς μαζί μας. Και θα το θυμηθείς!"Με πληγώνει να το ακούω συνέχεια αυτό.
1
 
 
 
 
σχόλια
Η συντροφικότητα (πάσης φύσεως) είναι μια από τις ανάγκες του ανθρώπου. Επισης, ειμαι βέβαιη οτι υπαρχουν ατομα με τα οποια μπορείς να επικοινωνήσεις και να συμβιώσεις (και εσύ και ο καθένας), όπως και να ναι ο χαρακτήρας σου, οσο περιεργο και αν φαινεται στους δικούς σου.Είναι μερικά λόγια που μπορει να μας τσακίσουν, ιδιαίτερα αν μας τα λενε ατομά που νιωθουμε κοντα μας. Μπορει και να τα πετανε ετσι και να μην καταλαβαίνουν τι βαρυτητα θα δωσουμε εμεις σε αυτα. (Μεγάλη βλακεία για μένα).Θα σου πω απλα οτι αφου ξέρεις οτι δεν αληθεύει αυτό, να μην εστιαζεις στην γνωμη των δικών σου σε τετοια θέματα και να μην δισταζεις να γνωριζεις ατομα, γιατι σιγουρα υπαρχουν και αυτοι που θα θέλουν την παρεα σου.
Scroll to top icon