ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.3.2018 | 13:03

Του εστειλα μήνυμα!!!!

Με τον δικο μου ημασταν 2 χρονια μαζι αλλα τον τελευταίο μηνα ηταν ψυχρος μαζι μου και δεν βρισκόμασταν και τα μνμτα μας ηταν αραια μεσα στην μερα! Μου ελεγε οτι οι γονεις του τσακωνονται και ειναι στα χωρισματα και στεναχωριέται επειδη η μητερα του δεν είναι ψυχολογικα καλα κατι που τον εκανε απαθη ψυχρο και αδιαφορο προς ολα και μενα!!!Του ειπα οτι δεν αντεχω αλλο ολο αυτο και μου ζητησε να κανω υπομονη, εκανα αλλα τιποτα δεν αλλαζε! Τελικα του ζητησα να χωρισουμε γιατι ολο αυτο επηρεαζε εμενα ψυχολογικα, η σταση του ηταν αδιαφορη και με εθλιβε σε ασχημο σημειο. Ειμαστε 10 μερες χωρισμενοι χωρις καμια επικοινωνια απο αυτον και του έστειλα χτες να δω τι κανει.. ειναι καλα ειπε.. και με ευχαριστησε για το ενδιαφέρον!!! Εγω αυτον τον ανθρωπο τον αγαπω οσο τιποτα αλλα δεν ξερω τι να κανω.. δεν ξερω πως να προσεγγισω ολο αυτο και πως να προσεγγισω εκεινον.. θελω απλα να ηρεμήσει και να ειμαστε οπως παλια αλλα δεν ξερω κατα ποσο θελει εμενα στην ζωη του. Τα φωτα σας!
6
 
 
 
 
σχόλια
Έρχεται και το Πάσχα και συνεχίζεις να μας τα κάνεις τσουρεκια.ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ. ΓΚΕΚΕ;Αυτή τη στιγμή, αν διαβάζει την εξομολ. σου, κάπου πεθαίνει στα γέλια.
Απο τη στιγμή που περνούσε ζόρια και δεν τα μοιραζόταν μαζί σου, και οχι απαραίτητα λέγοντας σου τι περνάει - προφανώς και ειναι δικαιολογίες οτι χωρίζουν οι γονείς του. Λογικά έχει βρει άλλη....
Έχεις εσύ ανάγκες, έχει κι εκείνος. Δεν σου ζήτησε εκείνος να χωρίσετε. Εσύ του ζήτησες. Αν ζορίζεται από την κατάσταση σπίτι του τότε φαντάζομαι πως θα ήθελε συμπαράσταση. Όχι εγκατάλειψη. Δεν είπε εκείνος πως θέλει κάποια άλλη. Εσύ το υποθέτεις αφού τον εγκατέλειψες σε μια δύσκολη περίοδο. Δε λέω, αφού δεν άντεχες και οι προτεραιότητές σου είναι καθαρές, έφυγες, τέλος. Μαγκιά σου. Τώρα θέλεις να ηρεμήσει και να είναι όπως παλιά;;; όχι δεσποινίς.
Νομίζω η κοπέλα είπε και σε προηγούμενες εξομολογήσεις ότι τον στήριξε,του μιλούσε,του ζητούσε να της ανοιχτεί και αυτός εξαφανιζόταν. Τι θα έπρεπε να κάνει; Να περιμένει πότε θα του ... να της ξαναμιλήσει; Είπαμε οι σχέσεις είναι και για τα εύκολα και για τα δύσκολα. Ο κύριος στα δύσκολα θέλει να την απομακρύνει,ίσως και για το καλό της. Εγώ απλά θα πω ότι μπορείς να του στείλεις ένα μήνυμα να του πεις ότι σου λείπει,για ποιον λόγο θέλησες να χωρίσετε και ότι είσαι δίπλα του όπως είπες. Δεν τον εγκατέλειψε,αυτός την εγκατέλειψε πρώτος. Από κει και πέρα, θα ξέρει όσα πρέπει να ξέρει και ο χρόνος θα δείξει.
Scroll to top icon