ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.3.2018 | 17:39

ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Αγαπητή LIFOπαρέα, δεν είναι φεμινιστής όποιος λέει ωραία πράγματα στην κοπέλα του και δεν τον νοιάζουν οι τρίχες της.Καταλαβαίνω εσένα που έγραψες αυτό: http://www.lifo.gr/confessions/view/338018και σου εύχομαι να είσαι πάντα μαζί με τον σύντροφό σου και ευτυχισμένοι και υγιείς και συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σου, αλλά δεν είναι φεμινιστής επειδή έχει λογικές απόψεις και επειδή δεν τον νοιάζει που δεν έκανες αποτρίχωση.Μπράβο του, αλλά ο φεμινισμός είναι άλλο πράγμα.Επίσης σταματήστε να έχετε άγχος αποτρίχωσης, πόσες φορές θα το πούμε πως σας θέλουμε φυσικές;Αφήστε μια μειοψηφία που θέλει γλόμπους.Ναι στη φυσική ομορφιά.Σταματήστε να κάνετε λέιζερ που σε αρκετές περιπτώσεις είναι καρκινογόνο και μην πληγώνετε το δέρμα σας με ξυραφάκια και χαζομάρες.Ευτυχώς οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν καταλβαίνουν πως αυτά είναι ασήμαντα πράγματα και δεν εστιάζουν σε τέτοιου είδους ανούσιους καλλωπισμούς.Ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια στις νέες γυναίκες που δεν έχουν τέτοια κολλήματα και εκτιμούν το σώμα τους όπως είναι. Και το ότι δεν έχουν τέτοια κολλήματα με αποτριχώσεις και αγαπούν το σώμα τους και δε ντρέπονται γι' αυτό, τις κάνει ακόμα πιο ερωτεύσιμες, το γεγονός δηλαδή πως δεν αγχώνονται για κουλαμάρες.Σταματήστε να έχετε λοιπόν τέτοιο άγχος αποτρίχωσης για οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας γιατί μετά βρίσκεται στο δρόμο σας κάποιος λογικός άνθρωπος που σας λέει ότι δεν τον νοιάζει το αν έχετε κάνει αποτρίχωση και δημιουργούνται παρεξηγήσεις και τον περνάτε για φεμινιστή, όπως έγινε στην περίπτωση της κοπέλας που έγραψε την εξομολόγηση για την οποία έδωσα το λινκ παραπάνω, αντί να τον πείτε απλώς σκέτο λογικό άνθρωπο.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ο,τι θελουμε θα κανουμε. Αν θελουμε να ειμαστε γλομποι, θα ειμαστε γλομποι. Απο το ενα ακρο στο αλλο, για να υπερασπιστουμε τη φυσικη ομορφια θα πουμε κουλες οσες γυναικες αποτριχωνονται. Ουτε εσενα δε βρισκω πολυ φεμινιστη με ολα αυτα.
Το να μην έχω πρόβλημα με τις τρίχες, ούτε φεμινιστή με κάνει, αλλά ούτε και ''λογικό άνθρωπο'': έχω απλά μία προτίμηση. Όπως έχω μία συγκεκριμένη προτίμηση αν μου αρέσει το η ''ξυρισμένη'' γυναίκα ή όχι. Είναι το ίδιο με μία γυναίκα που προτιμά τα μούσια ή το κόντρα ξύρισμα: καμία από τις δύο δεν είναι ''λογική'' ή ''παράλογη''.
Scroll to top icon