ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2018 | 00:29

Τι πραγματικά θέλει τώρα;

Αδιαφορούσε πολύ για μένα και του είπα να χωρίσουμε. Έχουν περάσει 4 μήνες και ακόμα επιμένει με μηνύματα που στέλνει και λέει ότι με θέλει. Λυπάμαι που στενοχωριέται. Ή μήπως δεν στενοχωριέται; Πάντως δεν είναι ότι με ζητάει γιατι του λείπει το σεξ, γιατί τον έχω και τον έχουν δει φίλες μου με μια γνωστή μας και φαίνονται ότι είναι ζευγάρι. Στο παρελθόν είχαμε χωρίσει για τον ίδιο λόγο. Τα ξαναβρήκαμε μετά από μια εβδομάδα, αλλά και πάλι αδιαφορία για μένα. Γιατί αυτή η επιμονή; Γενικά μου έλεγε ότι έχω πολύ καλά στοιχεία ως άνθρωπος. Με θέλει για φίλη; Του είχα πει να μιλάμε σαν φίλοι αφού κάνουμε καλή παρέα. Μου είπε ότι δεν του φτάνει. Από την άλλη, στο σεξ, και εκεί αδιαφορούσε για μένα. Ποτέ δεν μου είχε εκφράσει κάποιο παράπονο για μένα. Ποτέ δεν είχαμε διαφωνίες και τσακωμούς. Αυτή του η αδιαφορία μόνο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως σ' έχει για 'τροπαιο'; Μπορεί να μην του κάνεις το κούκου της ζωής του, αλλά είσαι πολύ καλή επιλογή για να φουσκώνει από έπαρση. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς τον εγωισμό κάποιων που ολοφάνερα δεν σε θέλουν αλλά σε θέλουν για πάρτη τους.
Scroll to top icon