ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2018 | 02:09

Θέλω να φυγω

Θέλω να φύγω εξωτερικό πάντα ήθελα να φύγω, από μικρη όταν είχα την ευκαιρία να σπουδάσω εξω είχα το μυαλό πάνω από το κεφάλι.. επειτα λόγω συγκυριών και χρημάτων δε μπόρεσα. Είμαι 30 ετών ελεύθερος επαγγελματίας σε καλλιτεχνικό επάγγελμα, στο εξωτερικό υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες αλλά και ανταγωνισμός, φανταζομαι παίζουν ρόλο και οι γνωριμίες.. δεν έχω τελειώσει τα σούπερ ντουπερ πανεπιστήμια που έχουν οι ξένοι, μια σχολή εδώ τελείωσα αλλά είχα ταλέντο. Θα ήθελα να το έχω εξελίξει περισσότερο, το ταλέντο πάντα δε φτανει νιώθω ανεπαρκής μπροστά στη ξένη αγορά..Πέρα από αυτό σκέφτομαι συνέχεια να φύγω Αγγλία, και σκέφτομαι δε ξερω κανέναν που θα πάω; Με τι χρήματα; Και αν αποτύχω; Είμαι μεγάλη; Είμαι μεγάλη να αρχίσω πανεπιστήμια; Τα χρειάζομαι; Είμαι μεγάλη να κάνω νέους φίλους; Και απλά μένω στάσιμη εδώ.. μέσα στη κατάθλιψη.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικα , δεν εισαι μεγαλη. Η ζωη ειναι πολυ μεγαλυτερη και δεν τελειωνει στα 30, ποτε δεν ειναι αργα. Για μενα τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, σκεψου τι θελεις πραγματικα να κανεις,σηκω απ την καρεκλα και ξεκινα τις διαδικασιες ωστε να το κανεις.Γεμισαμε "καταθλιπτικους" που μονο σκεφτονται και απο πραξεις 0.
Scroll to top icon