ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2018 | 09:50

Πρωην

Φιλοι μου καλημερα και ενα καλο μηνα να εχουμε! Ηρθα και εγω για να πω τα δικα μου ζορια και να ακούσω οποια συμβουλη Μπορεί ο καθενας σας. Νιωθω απογοητευμένη, κουρασμενη και πλεον καθολου εμπιστοσύνη. Γνωριστήκαμε πριν τεσσερις μηνες με εναν ανθρωπο , εκείνος 33 ,κ εγω 30..ερωτευτηκαμε πολυ αν και σε αποσταση ξεκινησαμε πολυ εντονα. Ερχόταν σε εμένα πηγαινα εγω σε αυτον και γενικα ηταν πολυ τρυφερος και εκδηλωτικος.πολυ δυνατα συναισθήματα ενιωθα.μου είχε πει οτι η τελευταία του σχεση ηταν πριν απο τρεις μηνες η οποια τον χωρισε και εφυγε με αλλον στο εξωτερικο.αρραβωνιαστηκε με αλλον και τον αφησε. Εγω του ειχα πει πώς συμβαινουν και αυτα αλλα υποτιθεται οτι εχεις ξεχασει οτι εχει συμβει για να μπεις σε μια νεα σχεση. Η ουσία ειναι πως ερχομαστε στο τωρα. Κοιμομαστε χθες αγκαλιά. Του έρχεται μηνυμα απο την πρωην του. Οτι ακομα τον αγαπαει και γυρισε παλι πισω γιατι δεν τα καταφερε στο εξωτερικο τον σκεφτόταν πολυ και δεν μπορει μακρια του. Ο φιλος μου μιλουσε μπροστα μου μαζι της.εγω σε μια ακρη εκλαιγα κουλουριασμενη και περιμενα που θα καταληξουν.εκεινος εκλαιγε στο τηλέφωνο.ισως απο ενταση και επειδή του φερθηκε ασχημα.την ρωταγε που ειναι τωρα και αν ειναι καλα. Ολα αυτα μπροστά μου. Ειδα οτι πονουσε πολυ και τον ρωτησα αν ειναι μπερδεμενος.μου λεει οχι εσενα θελω εκείνη μου εχει κάνει τοσα πολλα. Εγω δισταζα να ειμαι εκδηλωτικη δισταζα να τον φιλήσω απλα εκλαιγα.εν ολιγοις μου ζητησε συγγνώμη οτι δεν προκειται να κανει πισωγυρισματα και να με χασει.οτι ειμαι ενας αγγελος ..το είπε και στη κοπελα οτι εχει γνωρισει μια κοπελα και εχει προχωρησει τη ζωη του.και εκεινη του ευχηθηκε οτι δεν θα τον ξαναενοχλησει. Παιδια δεν ξερω..μου φάνηκε ακομα ερωτευμένος μαζι της .δεν νομίζω οτι την εχει ξεπερασει μεσα απο ολο αυτο που βιωσα πιστευω οτι εχει ακομα συναισθήματα.ομως δεν ξερω τι να κανω. Να ειμαι δίπλα του και να περιμενω Πότε θα νιωσει τα ιδια και για μενα? Τον θελω στη ζωη μου ..εκανα ονειρα για εκεινον..δεν μπορω να τον δω να φευγει.ειμαστε και μακρια που δεν ξερω αν θα τη δει αν θα μιλησουν ..ποσο να νιωθω ασφαλης σε ολη αυτη τη κατάσταση?
3
 
 
 
 
σχόλια
Το τρατζικ δεν είναι το πώς νιώθει αλλά το πώς φέρθηκε. Είναι δυνατόν να μιλάει με την πρώην μπροστά σου και να την ρωτάει που είναι και να είσαι εσύ δίπλα και να κλαις; Είσαι με τα καλά σου;το βλέπεις νορμάλ; Και μόνο από σεβασμό δςν έπρεπε καν να κάνει αυτήν την κουβέντα μπροστά σου. Και μη μου πείτε καλύτερα μπροστά σου παρά πίσω σου γιατί έδειξε ξεκάθαρα έλλειψη σεβασμού.
Scroll to top icon