ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2018 | 20:09

Να φάω τον λαγό;

Μόνος στο σπίτι. Πάνω στο τραπέζι του σαλονιού υπάρχει ένα τσουρέκι κι ένα κουτί με τρία μεγάλα σοκολατένια λαγούδια. Νηστεύω αλλά είμαι έτοιμος να τσακίσω ένα λαγό. Έτσι κι αλλιώς γάλα σε σκόνη περιέχει. Σιγά την αμαρτία.
17
 
 
 
 
σχόλια
Παναγιά μου, για ένα δευτερόλεπτο νόμιζα ότι είχες στο σπίτι ζωντανό λαγουδάκι και ετοιμαζόσουν να το φας επί τόπου! Ε αφού είναι από σοκολάτα, οκ φάτον τον λαγό.
Δε λέω, κακοί οι χριστιανοταλιμπαν αλλά βλέπω ότι και οι άθεοι αρχίζουν λίγο και το χαλάνε.Τι σας νοιάζει βρε παιδιά αν ο άλλος κάνει ή δε κάνει νηστεία; Εσείς δεν επηρεάζεστε σε κάτι, κάνετε την δική σας επιλογή και όπως απαιτειτε να σέβονται οι άλλοι τις επιλογές σας αυτές έτσι και σεις οφείλετε να σέβεστε τις δικές τους επιλογές.Καθε χρόνο τα ίδια κουραστικά.Και για να σας προλάβω, ούτε εγώ νηστεύω.
Άμα η επιχειρηματολογία φτάνει σε κάτι σουβλίσματα και κρεαοτοκραιπάλες τη Μ.Παρασκεύη, ακυρώνονται μόνοι τους. Χρειάζεται και λίγο κριτικό νους εντέλει κι όχι σατυρισμός λαϊκίστικου επιπέδου.
Καταρχάς ειμαι αγνωστικιστής και δεύτερον μπορεί να μην επηρεαζομαστε άμεσα, αλλα έμμεσα επηρεαζομαστε ολοι... Οχι απο την νηστεία, αλλα γενικότερα περι θρησκειών... Αλλα ειναι τεράστιο κεφάλαιο που δεν μπορώ να στο εξηγησω απο εδω!
Παιδιά, φάτε σοκολάτα όσο προλαβαίνετε! Μέχρι το 2050 θα έχει εξαντληθεί λένε, λόγω του ότι η παραγωγή δεν ανταποκρίνεται στην υπερβολικά μεγάλη ζήτηση!
Scroll to top icon