ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2018 | 20:21

Δίνεις... Παίρνεις?

Εγώ σ αγάπησα όσο τίποτε άλλο. Στο είπα, στο έδειξα. Ήμουν εκεί να σε στηρίζω στα δύσκολα. Έδωσα χωρίς αντάλλαγμα. Μάλλον αυτό ήταν το πρόβλημα.. Παρά-εδωσα και δεν ήσουν έτοιμος. Έφταιξα που έπεσα με τα μούτρα.. Δεν το λέω γιατί εγώ είμαι και καμία άλλη στον κόσμο αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν θα βρεις άλλη να σε αγαπησει έτσι. Στο εύχομαι αλήθεια ολόψυχα. Το είπες και μόνος σου πως ήμουν και θα είμαι η μόνη που σαγάπησα. Δεν ξέρω τότε τι ζητάς. Δεν σου κρατώ κακία όμως. Ίσως δεν ήσουν έτοιμος να δεχτείς πως ένας άνθρωπος σαγαπαει πιο πολύ απτη ζωή του. Σε πίεσε αυτο και ένιωσες μεγαλη ευθύνη και αυτό στην τελική σε έδιωξε μακριά. Ίσως θέλεις μια κοπέλα που να δείχνει "αδιαφορία" για να μείνεις στην σχέση. Πήρα το μάθημά μου πως πρέπει να κρατώ και λίγο τον εαυτό μου μέσα στη σχέση. Νόμιζα οι σχέσεις είναι να δείχνεις αγάπη, να στηρίζεις και να εισαι εκεί για τον άλλον. Ίσως να μαι εγώ λάθος και να χρειάζεται και λίγο ίντριγκα μεσα η σχέση.. δεν ξέρω.. Εύχομαι μόνο να αγαπηθω και να αγαπήσω με τρόπο που θα είναι αμοιβαίο. Στο εύχομαι και εσένα. Το εύχομαι σε όλους.
1
 
 
 
 
σχόλια
Κάποιοι απλά δεν μας θέλουν αρκετά ή θέλουν ανοιχτές τις επιλογές τους για κάτι 'καλύτερο'. Δεν φεύγουν από την πολλή δική μας αγάπη. Δεν μας ήθελαν απλά. Κι αυτό δεν είναι κακό. Οι πίπες που αραδιάζουν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα βέβαια, είναι.
Scroll to top icon