ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2018 | 13:30

...σοβαρά τώρα;;;;;;

Στα 32 θεωρείτε τον εαυτό σας "γριά" και μη θελκτική, επειδή μιά "έρευνα" θέλει να περάσει τέτοιο μήνυμα;;;;Να ξέρετε πως εμείς που πλέον φτάσαμε στα δεύτερα -άντα μας, που ίσως κάποια άλλη "έρευνα" μπορεί να μας θεωρεί υπερήλικες, και δεν έχουμε ακόμα βρεί το "λιμάνι" μας για διάφορους λόγους, σ' εκείνες τις ηλικίες κοιτάμε πρώτα!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ!!!
14
 
 
 
 
σχόλια
Υποθέτω ότι δεν θα υπάρξει κάποιο συμπέρασμα, ούτε μετά από 4-5 απανωτές εξομολογήσεις.Θυμάμαι ανάλογα post εδώ μέσα, από την εποχή που ήμουνα 30-και τότε τα ίδια...Άλλος θεωρεί σιτεμένους και"καμένη γη", τους singles άνω των 35,άλλος γουστάρει αλλά μέχρι εκεί, άλλος δε θα σταθεί στην ηλικία, αλλά θα θελήσει να γνωρίσει τον άνθρωπο.Κι επειδή δε ξέρω αν ο fabinas το έχει ήδη γράψει στις προηγούμενες σχετικές εξομολογήσεις... Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα... :)
Σωστά υποθέτεις.Δεν πρόκειται να βγεί καμμία άκρη,γιατί τα γούστα και τα κίνητρα του καθενός είναι διαφορετικά.Το θέμα ξεκίνησε αλλιώς και τελικά άνοιξε άλλο θέμα.Θα βόλευε τους πάντες να είναι ποθητοί απο όλους για πάντα ,αλλά δεν γίνεται.Όπως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους,έτσι δεν μπορούν να αρέσουν όλοι και σε εμάς.Η ανάγκη για επιβεβαίωση ανοίγει τέτοιου είδους συζητήσεις.Σημασία έχει να σέβεται κάποιος την επιθυμία του άλλου και να μην την παίρνει προσωπικά επειδή δεν του αρέσει ή γιατί δεν τον συμφέρει.Το πάντα δεν υπάρχει.Μόνο το αρκουδάκι.
Αυτήν εδώ λέει: http://m.lifo.gr/team/u12321/60667#comment Αυτή η έρευνα έγινε η αφορμή να ανέβουν 3 εξομολογήσεις σχετικές με αυτό το θέμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.Αυτή η έρευνα έριξε το ηθικό αρκετών γυναικών και ας μην την έχω διαβάσει ακόμα.
Ευχαριστώ για την απάντηση, δηλαδη συμφωνα με αυτη την αμφιβολου ποιοτητας έρευνας οι γυναικες μεχρι τα 23 αξιζουμε, τινα πω. Πάντως δεν πρεπει να την παιρνουμε τοσο στα σοβαρα δεν ειναι ερευνα αξιολογης σταστιστικής υπηρεσίας.
Πριν μερικές εκατοντάδες χρόνια που ο μέσος όρος ηλικίας ήταν τα 35, ναι στα 32 ήσουν υπερήλιξ. Αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ισχύει το "40 is the new sexy". Τουλάχιστον έτσι νιώθω εγώ ;)
Τρουφάκι εμείς είμαστε εξαιρέσεις. Και μετά από άλλα 20-30-50 χρόνια, καλά να 'μαστε, sexy θα 'μαστε ;)Πολλοί εκεί κοντά στα 30 αρχίζουν να βγάζουν μια κούραση, βαρεμέρα, ή και μιζέρια. Βέβαια, ως ένα βαθμό είναι λογικό και απόρροια του στρεσογόνου τρόπου ζωής που έχει υϊοθετήθεί. Άσε που η γενιά μας περιδινήθηκε στην "μνημονιακή κρίση" και ηρωικά ...μπλα μπλα μπλα :)
ΩΩ Τόνυ άλλαξες φωτο!! Πολύ μπλαζέ! Μου αρέσει! :ΡΦυσικά και είμαστε εξαιρέσεις, καθότι αιλουροειδή΄, τα οποία ως γνωστόν είναι εγγενώς σέξι! :)Πάντως πέρα από την πλάκα, όντως νιώθω (και είμαι) καλύτερα τώρα στα 40 παρά στα 30.ΥΓ. Ωραία λέξη η βαρεμέρα!! Θα την υιοθετήσω! Είναι φανταπληκτική! :Ρ
Σε πιστεύω. Εξαρτάται από τα γονίδια και τον τρόπο ζωής. Δεν έχω (μεγάλο) παράπονο από το 1ο, παλεύω για το 2ο, οπότε ούτε εγώ έχω αισθανθεί αυτό που περιέγραφε η άλλη εξομολ. Είναι ο "Larry", ένας gentlecat που ξεπόρτιζε από το σπίτι του και ερχόταν στο εξοχικό μου για επίσκεψη και extra snacks :)
Scroll to top icon