ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2018 | 16:09

Έχω σχέση και δεν το ήξερα

Ξεκινήσαμε χαλαρά πριν δυο μήνες με τις συνηθισμένες εξηγήσεις που συνηθίζουν οι άντρες στις μέρες μας. Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο ευθυνόφοβοι γίνονται κοτζάμ άντρες λες και τον καθένα που γνωρίζουμε τον βλέπουμε σαν υποψήφιο γαμπρό κουλάρετε αγόρια οι περισσότεροι είσαστε ακατάλληλοι για κάτι μόνιμο. Όταν ένας ώριμος άντρας αρχίζει αμέσως να λέει πως δεν υπόσχεται τίποτε αμέσως και εγώ τον κατατάσσω στους κατάλληλους μόνο για σεξ. Βρεθήκαμε αρκετές φορές έτυχε να πάμε και για καφέ ή για φαγητό. Σήμερα μου τηλεφώνησε να με ρωτήσει αν θα πάω μαζί του και με τους γονείς του στην εκκλησία το βράδυ. Δεν είμαστε καλά. Από που και ως που; Σκέφτηκε λέει να επισημοποιήσουμε την σχέση μας. Ποια σχέση που όχι μόνο είπε τα βαρύγδουπα που είπε όταν βγαίναμε στις αρχές αλλά δεν μπήκε στον κόπο να με ενημερώσει πως μετάνιωσε και να ζητήσει μια συγγνώμη. Δηλαδή και δηθενιά μου πούλησε και θέλει να περάσει στο ντούκου. Τον ρώτησα τι άλλαξε από τότε που ξεκαθάριζε αυτά που ξεκαθάριζε και δυσανασχέτησε, μου είπε όμως πως με γνώρισε καλύτερα και εκτιμά τον χαρακτήρα μου και ότι ξεχωρίζω από άλλες γυναίκες που έχει γνωρίσει. Αφού λοιπόν δεν με ήξερε με τι κριτήρια απέρριψε την προοπτική να μείνουμε μαζί; Τώρα δεν θέλω εγώ φίλε σε κατέταξα ανάλογα με τα όσα είπες στους μη κατάλληλους για κάτι μόνιμο.Τον συμβούλεψα με την επόμενη να μετράει πιο σωστά τα λόγια του και του ευχήθηκα καλή ανάσταση και καλή τύχη στην αναζήτηση μιας συντρόφου γιατί φαίνεται τελικά ότι και να λέει για κάτι μόνιμο ψάχνεται.
7
 
 
 
 
σχόλια
Την πρροπτικη να μείνουμε μαζί εγώ την εξέλαβαν μεταφορικά κ όχι ως συγκατοίκηση.απο κει κ πέρα πιθανολογω πως της είπε αυτά που της είπε ερχικα για να μην νιώθει δέσμευση,κ όταν είδε ότι δεν υπάρχει πίεση μπερδεύτηκε,ίσως να θίχτηκε λίγο κ ο εγωισμός του.βεβαια δεν είναι και η καλύτερη λύση να της γνωρίσει τους δικούς του στην ανάσταση,υπερκωλοτουμπα θα το χαρακτήριζα.δεν το λες και πολύ ώριμη αντιμετώπιση κ δεν μ αρεσε το ότι "ξεχωρίζεις από τις άλλες που έχω γνωρίσει".τρομερή κουβέντα,ότι ας πούμε όλες οι υπόλοιπες ήταν τρελες,φρικαρισμενες όχι από καλό σπίτι;;γενικά σημείο των καιρών να μην ξέρουν και τα 2 φύλλα τι θέλουν αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογια για ανώριμες συμπεριφορές.
Scroll to top icon