ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2018 | 22:50

Είμαι η γυναίκα που έγραψα πως δεν ήξερα ότι έχω σχέση.

Ευχαριστώ όσους σχολίασαν. Η παρούσα είναι η δεύτερη εξομολόγηση που γράφω. Δεν είχα καμία διάθεση ούτε να εκδικηθώ ούτε ρεβάνς να πάρω. Το αντίθετο δεν το περίμενα και αυτή η σύγκρουση σήμερα μου χάλασε τη διάθεση και θα μείνω σπίτι. Ήμουν μαζί του γιατί αποφάσισα πως μου κάνει για σεξ και να βγαίνουμε που και που χαλαρά. Δεν επένδυσα συναίσθημα σε αυτόν τον άντρα, δεν το κάνω ποτέ όταν μου κάνει κάποιος τέτοιου είδους ξεκαθαρίσματα από την αρχή. Δεν είμαι στην εφηβεία για να μην ξέρω τι μου γίνεται. Δεν εννοούσα συγκατοίκηση όταν έγραψα να μείνουμε μαζί, ορθώς το καταλάβατε μερικοί πως εννοούσα προοπτική σχέσης. Εφόσον ο άνθρωπος είπε δεν ήταν σε φάση, το ξέγραψα και εγώ όπως έγραψα στην πρώτη εξομολόγηση. Τώρα μου πέρασαν τα νεύρα που είχα και απλά λυπάμαι γιατί αν είχε εξηγηθεί διαφορετικά αλλού θα βρισκόμασταν τώρα, ενώ έτσι όπως τα έκανε μου είναι αδύνατο να το δω όπως το βλέπει αυτός. Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά έναν άντρα που δεν προχωράει με μια γυναίκα χωρίς να λέει βαρύγδουπα από την αρχή. Θα πρέπει να μάθουν κάποτε οι άνθρωποι πως τα λόγια και οι δηλώσεις έχουν κόστος, δεν μπορεί να τα θέλουν όλα δικά τους από τη μια να νίπτουν τας χείρας και να αφήνουν μέσα τους ανοιχτά παραθυράκια χωρίς να μιλάνε με τον άνθρωπο που βρίσκονται. Δεν είμαι παιχνίδι να μου πατάει όποιο κουμπί θέλει και εγώ να ανταποκρίνομαι, δεν ξέρω πως το σκέφτηκε όλο αυτό. Δεν τον θέλω μετά από αυτό καθόλου στη ζωή μου και απορώ με την αγανάκτηση και την απογοήτευση του. Είπε πως θέλει κάτι χαλαρό και αποφάσισα να μπω σε αυτό το παιχνίδι, τελικά δεν είναι να τους παίρνεις στα σοβαρά τους περισσότερους ότι και αν λένε αλλά πως να ξέρεις τι θέλει ο άλλος αν δεν τον πάρεις στα σοβαρά; Φαύλος κύκλος αλλά ίσως απλά να μην πρέπει να βγαίνω δεύτερη φορά με κάποιον που συνηθίζει να κάνει αμέσως δηλώσεις ασχέτου περιεχόμενου. Κάτσε ρε άνθρωπε να γνωριστούμε και όπου μας πάει για όνομα του θεού πια και ας μου έλεγε κάποιος για ποιόν λόγο πιστεύουν πως οπωσδήποτε η γυναίκα θα θελήσει να τον παντρευτεί είναι ποτέ δυνατόν να θέλουμε για όλη μας τη ζωή τον καθένα με τον οποίο βγαίνουμε; Ανεπίδεκτοι τελείως καλύτερα να μασάνε παρά να μιλάνε.
5
 
 
 
 
σχόλια
Διαφωνώ εντελώς. Όταν κάποιος λέει κάτι, την στιγμή που το λέει, το εννοεί. Μετά έχει κάθε δικαίωμα να αλλάξει γνώμη. Μπορεί λοιπόν την στιγμή που σου είπε ότι δεν θέλει σχέση, όντως να μην ήθελε, αλλά έπειτα να του βγήκε μαζί σου κάπως διαφορετικά και να κατάλαβε ότι τελικά θέλει. Πιστεύω ότι πολλοί άντρες δυστυχώς ή ευτυχώς είναι έτσι. Δεν θα τους αλλάξουμε, αλλά θα πορευθούμε με αυτό. Σημασία έχουν οι πράξεις και μόνο αυτός είναι ο κανόνας για να βλέπεις τις προθέσεις κάποιου. Αν ο άλλος σου δείχνει ότι θέλει χρόνο μαζί σου, όλο και πιο πολύ, όλο και πιο πολύ και έχετε και αποκλειστικοτητα είναι ξεκάθαρο το που πάει τα πράγμα. Ας έχει πει ότι θέλει προηγουμένως. Επομένως θεωρώ ότι το ψυριζεις πολύ και ότι ίσως και να έχασες κάτι καλό.
Wanderlust τα λες πολυ ωραια!! Στο μονο που μπορει και ξαναλεω μπορει να κανεις λαθος ειναι η τελευταια προταση. Ισως να μην τον θεωρησε ποτε καλη περιπτωση και τωρα απλα ψαχνει μια δικαιολογια γιατι τον ηθελε μονο για σεξ και οχι για μανες και σογια.
Λες οτι ησουν εξ αρχης μαζί του για το σεξ και για να βγαινετε που και που.Και οτι εκεινος ψαχνοταν για κατι χαλαρο και στο ειχε ξακαθαρισει.Λυπαμαι αλλα εσυ αλλαξες σταση στην πορεια, και το τι ψαχνεις. Οχι εκεινος.
Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες δηλώσεις ξενερώνουν. Αλλά εμένα μ' ενοχλούν κι οι τύποι που θέλουν να τα φτιάξουν μαζί σου πριν σε γνωρίσουν. Είτε το κάνουν για να κάνουν σεξ πιο εύκολα, είτε όντως το εννοούν και απλά θέλουν σχέση με την οποιαδήποτε. Καλά έκανες, αυτοί που λένε ότι δεν είναι σε φάση μάλλον το έχουν πολύ σίγουρο ότι θα θέλουν σχέση μαζί τους όλες κι ότι αυτό κάνουν το ξεσκάρτισμα. Πολύ επηρμένο ή όπως εκείνοι που θεωρούν τον εαυτό τουε κελέπουρους γιατί ψάχνουν για σχέση κι όχι να μας πηδήξουν απλά. Άρα σου κάνουν τιμή. Γενικά αυτό το επιθετικοανταγωνιστικό μοτιβό στις σχέσεις αντρών/γυναικών που υπάρχει σε κάποιους-ες πολύ κουραστικό και συμπλεγματικό.Υ.Γ. Γιατί να στεναχωριέσαι τώρα; Κακώς.Άντε καλό Πάσχα. :)
Scroll to top icon