ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2018 | 23:48

Ευτυχισμένη αλλά...

Καλησπέρα. Μετά από πολλές αποτυχίες στην προσωπική μου ζωή, μονόπλευρους έρωτες, χρόνια μοναξιάς, αδιάφορες γνωριμίες, γνώρισα επιτέλους τον έρωτα της ζωής μου. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου στα 30 μου χρόνια που γνωρίζω κάποιον και νιώθουμε και οι δυο το ίδιο ερωτευμένοι και πραγματικά τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα, με κάνει να αισθάνομαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι οι γονείς μου δεν τον εγκρίνουν επειδή είναι 18 χρόνια μεγαλύτερός μου. Το ότι μου φέρεται άψογα, με λατρεύει, με κάνει ευτυχισμένη και είναι και πολύ καλό άτομο δεν τους ενδιαφέρει κοιτάνε μόνο την ηλικία τόσο επιφανειακοί είναι. Το θέμα είναι ότι δεν θέλουν ούτε να τον γνωρίσουν επομένως νιώθω πολύ άσχημα που δεν μπορώ να τον καλέσω σπίτι μου ούτε για καφέ ενώ αυτός με έχει γνωρίσει στη δική του οικογένεια και έχουμε και πολύ καλές σχέσεις. Τι να κάνω δεν θέλω να νιώθει ανεπιθύμητος τι να του πω ξέρεις πάω σπίτι μου αλλά μην έρθεις εσύ γιατί οι δικοί μου δεν θέλουν να σε δουν ούτε ζωγραφιστό πόσο θα τραβήξει αυτό.. Έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μου δώσουν μια συμβουλή. Εύχομαι καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία.
3
 
 
 
 
σχόλια
Η ηλικία καθαυτή για μένα δεν παιζει ρόλο. Αλλά θα πρεπει να εισαι έτοιμη σε μία ηλικία που θα εισαι σχετικά νέα να εισαι, πιθανώς, μαζί με έναν άνθρωπο που θα ειναι γέρος, με προβλήματα υγείας. Θα πρέπει να συμβιβαστείς ότι τα παιδιά σας θα εχουν πατερα σε ηλικία που άλλα παιδιά έχουν παππούδες.Αν εισαι ικανή να κάνεις τέτοιες προβολές στο μέλλον, να τις συζητήσεις με τον άνθρωπό σου και να συμφωνήσετε ή να αποδεχτείτε την κοινή σας ζωή με αυτές, γραψτους όλους και προχώρα. Αλλά μην παραμυθιάζεσαι πως σε 20 χρόνια τα πράγματα θα ειναι όπως σημερα.
Scroll to top icon