ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2018 | 16:31

Χρόνια πολλά στην όμορφη παρέα μου

Στην καλόψυχη κοπέλα που αγόρασε συκωτακια για τα αγαπημένα της αδέσποταΣτην άλλη την κοπέλα που κοιμάται αγκαλιά με το μαξιλάρι γιατί δεν έχει μια άλλη αγκαλιά να τη ζεστάνειΣτα κορίτσια και τα αγόρια που τους λείπει η αγκαλιά του πρώην ή της πρώην συντρόφου τουςΣε όσους έχουν χάσει κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο και που αυτές τις ημέρες η απώλεια είναι ιδιαίτερα επώδυνηΣε εκείνους και εκείνες που δεν έχουν φίλους ή που έχουν πολύ καιρό να τους δουνΣε όσους και όσες έχουν βαρεθεί να είναι μόνοι τουςΣας νοιώθω,σας καταλαβαίνω,σας συμπονώ.Και γι αυτό το λόγο σας στέλνω τις θερμότερες ευχές μου και προσεύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και την ανάσταση στις δικές μας.Και η ζωή να μας δώσει όλα όσα μας έχει στερήσει μέχρι σήμερα και το επόμενο Πάσχα να μας βρει όχι με τη λύπη αλλά με τη χαρά στο πρόσωπό μας.
1
 
 
 
 
σχόλια
Χρόνια πολλά βρε ψυχούλα και σε εσένα που σκέφτηκες και έγραψες για όλες τις πτυχές των ανθρώπων!!!Έπεσες μέσα πιστεύω για όλους...Υγεία,Αγάπη και Ευτυχία για όλους μας εύχομαι και εγώ με την σειρά μου και οι ζωές μας να γίνουν καλύτερες από εδώ και πέρα σε κάθε τομέα που μας απασχολεί τον καθέναν μας ξεχωριστά..Μα πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon