ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.4.2018 | 02:27

Γυμνάσιο - βαθμοί

Σήμερα οι καθηγητές μετράνε περισσότερο το διαγώνισμα από την συνολική επίδοση!!!Εκτός αυτού πρόσθετουν ή μειώνουν βαθμούς αν είσαι ήσυχος ή ταραξίας.Επίσης συγκρίνουν τους μαθητές μεταξύ τους και εάν για παράδειγμα μια απάντηση σου είναι σωστή αλλά ενας άλλος (συνήθως ο απουσιολογος) έχει γράψει και την σωστή απάντηση καλύτερα από εσένα βάζει σε εσένα 19 και στον άλλο 20•για μένα?ΑΔΙΚΟ.. Σε μια καθηγήτρια έγραψα 19 (τεστ) και 17 (διαγώνισμα) και παρόλο που μιλάω συνέχεια μου έβαλε 18 . Άλλο ένας καθηγητής επειδη βγήκα στον πίνακα μια φορά γιατί οι άλλοι δεν ήθελαν με βγάζει συνέχεια και έχει καθαρότερη "εικόνα" για μένα και μου έβαλε 16 ενώ σε έναν άλλο έβαλε 18 και δεν τον έχει ρωτήσει ούτε τον όνομα του!Τέλος ένα άλλο πράγμα για το οποίο θέλω να μιλήσω είναι τα εικαστικά .. Το ξέρω οι πιο πολλοί από εσάς που πάτε γυμνάσιο τα μισείτε ....Δεν είμαστε αναγκασμένοι να τα κρατάμε και να τα κάνουμε Ειδικά όταν είναι δύσκολα και σε σένα που έχεις 2 αριστερά χέρια βάζει 16 ενώ στην ξετσιποτη που μάλλον της τα κάνουν άλλοι βάζει 20 επηρέασε σημαντικα τον βαθμό μου παρακαλώ αν με δει κάποιος αρμόδιος ας κάνει κάτι .Αν θέλετε να ξέρετε είμαι 14 πάω 2α γυμνασίου και πέρσι έβαλα 18,2 ενώ φέτος στο πρωτο τετράμηνο πήρα 19,4 το δεύτερο τετραμήνο κάποιοι καθηγητές θα με αδικισουν.Δεν είναι σοβαρή σήμερα η εκπαίδευση ,πιστέψτε με δεν είναι ??..
3
 
 
 
 
σχόλια
Ελάχιστοι εκπαιδευτικοί κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει αλλά είναι απόλυτα θεμιτό να μειώνουν βαθμούς σε περιπτώσεις κακής συμπεριφοράς και να επιβραβεύουν στην αντίθετη περίπτωση. Από εκεί και πέρα, οι βαθμοί σου είναι μια χαρά, συνέχισε να είσαι συνεπής στο διάβασμά σου, να μη μένεις με απορίες και θα δεις ότι είναι πολύ κακό για το τίποτα γιατί δεν είναι πάντα ενδεικτικοί των γνώσεών σου και έχεις ακόμα καιρό για να συναντήσεις αδιάφορους καθηγητές που μπήκαν σε σχολείο μόνο και μόνο για να μην ασχολούνται με το αντικείμενο παρά μόνο εντός του σχολείου. Σου εύχομαι μόνο να συναντήσεις, πέρα από τη σκαρταδούρα, ανθρώπους που προσπαθούν κάθε μέρα και να σε εμπνεύσουν να κάνεις και εσύ κάτι αξιόλογο στο μέλλον σου και να μην τα παρατήσεις.
χαλασανε οι καθηγητές μαζί με όλα σ αυτή την χώρα οικονομια κατεστραμένη, έπληξαν την γλώσσα-τον πολιτισμο-την οικογενεια-την θρησκεία-την πίστη.εικαστικά για μένα είναι χαλαρωτικό, αν και γράφεις "όταν είναι δύσκολα" δεν θα έπρεπε να ήταν δύσκολα, θα έπρεπε να νιώθετε άνετα και χαλαρά εικαστικά θρησκευτικά πρέπει να επικεντρωνονται στο πνεύμα σας. Όχι δεν είναι σοβαρή η εκπαίδευση.
Scroll to top icon