ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.4.2018 | 14:12

Αρκούν αυτά?

Είμαι αντικειμενικά όμορφη και έξυπνη. Δεν είμαι μοντέλο, αλλά έχω μια ομορφιά που με κάνει προσεγγίσιμη και μου δίνει προσοχή. Ούτε ιδιοφυία είμαι αλλά ξέρω πως να διαβάζω τους ανθρωπους , πως να φερομαι και πως να χειρίζομαι διαφορες καταστάσεις. Αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, το πως ειμαι ομορφη το ακούω συνέχεια και το ότι είμαι εξυπνη μου το επισημαίνουν συχνά οι πιο κοντινοί μου ανθρωποι λέγοντας ότι καταλαβαινω πολλα και οτι εχω πολυ μεγαλη αντιληψη. Απλά για κάποιον λόγο, αισθάνομαι ότι αυτά δεν είναι αρκετά για να φτιάξω την ζωή που θέλω. Είμαι πάρα πολύ συναισθηματική και για αυτο φοβαμαι ότι το συναισθημα θολώνει την κριση μου που κατα τα άλλα είναι επαρκης. Νομίζω ότι η ευαισθησία μου μου μπαίνει και θα μου μπαίνει εμποδιο, οχι γιατι φοβαμαι να πληγωθω, σκοτιστηκα για αυτο, αλλά γιατι ανησυχω ότι με εμποδίζει στο να παιρνω τις σωστές αποφάσεις. Νιωθω ότι η εξυπναδα μου λειτουργει εναντιον μου και ότι στο τελος μπλεκω τα μπουτια μου. Θέλω να αποκτησω περισσοτερη πυγμή και να μην ειμαι τοσο αναποφασιστη. Εχω μαθει να προσπαθω για τα παντα αλλά θελω να μαθω να το κανω προς τηω σψστη κατευθυνση. Θελω τόσο πολύ να πετύχω και να ειμαι χαρουμενη.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μόνο σε μένα δεν κολλάνε τα "είμαι όμορφη " και η λέξη "αντικειμενικά"; Με το που διάβασα την πρώτη πρόταση,σταμάτησα να διαβάζω και την εξομολόγηση. Αν ξεκινάς την ζωή σου με δηλώσεις τέτοιες, χάθηκε το παιχνίδι.
Scroll to top icon