ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.4.2018 | 00:46

Ψυχολογικά και ζήλεια

Στην οικογένεια μου είμαστε πολλά άτομα, ο μεγαλύτερος μου αδερφός είναι στην ηλικία των τριάντα και από τις αντιδράσεις του καταλαβαίνω ότι υπάρχει πολύ ζήλεια μέσα του για εμάς τα αδέρφια του. Νομίζω ότι ειδικά ζηλεύει τη μεγαλύτερη μου αδερφή η οποία είναι δυο χρόνια μικρότερη του και τον άλλον μας αδερφό. Στη ζωή του δεν είναι ιδιαίτερα δραστήριος ούτε στα επαγγελματικά του, ούτε στα προσωπικά του. Θεωρώ ότι ζηλεύει τον αδερφό μου επειδή κάνει πολλά πράγματα και επειδή έχει ουσιαστικά ζωή και την αδερφή μου επειδή έκανε οικογένεια πρώτη.Πολλές φορές θυμώνει χωρίς να του κάνει κάποιος τίποτα και κλείνεται στον εαυτό του. Σήμερα, επειδή έμαθε κάτι επαγγελματικό που θα έκανε ο μπαμπάς μου με τον άνδρα της αδερφής μου θύμωσε και έφτασε στο σημείο να πει στη μαμά μας ότι εάν γίνει αυτό θα αυτοκτονήσει! Μετά από αυτό κατάλαβα ότι έχει φουλ ψυχολογικά! Και επειδή είναι ο πρωτότοκος πιστεύει ότι όλα του ανήκουν! Πραγματικά δεν ξέρω πως να χειριστώ όλη αυτή τη κατάσταση και πως θα μπορούσα να βοηθήσω και τους γονείς μου και τον ίδιο!
2
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς δε μπορεις να κανεις τιποτα εσυ προσωπικα..μην εμπλεκεσαι.εσυ κοίτα τον εαυτο σου μην ταυτιζεσαι μαζι του.μπορεις μονο να τον αγαπάς και να του συστησετε να δει καποιον θεραπευτη να τον βοηθήσει να διαχειριστεί οσα νιωθει.
Καλημέρα! Καλό θα είναι να του μιλήσετε και να τον ενθαρρύνετε ψυχολογικά να πιστέψει στον εαυτό του. Βρειτε τα θετικά του σημεία (το κουμπί του..) Ακόμα καλύτερα να του προτείνετε με ωραίο τρόπο να συμβουλευτει έναν ειδικό ψυχικής υγείας!
Scroll to top icon