ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.4.2018 | 01:33

Λοιπόν

Λοιπόν έκανα instagram πριν από τρεις μέρες, γιατί βαριόμουν. Τι φάση; Οι περισσότερες τα πετάνε για πλάκα. Και το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι ότι καμία μα καμία δεν απαντάει στα μηνύματα. Πρέπει να έχω στείλει σε καμία πενήντα γυναίκες, δεν απάντησε ούτε μία. Γιατί έχετε instagram κορίτσια;
10
 
 
 
 
σχόλια
Με τη λογική του 'τα πετάνε εύκολα' 'δεν απάντησε ούτε μια, άρα για΄τι έχετε ινσταγκραμ' κάνεις δυο επικίνδυνους συλλογισμούς. Δε θέλει σον και ντε να βρει κάποιον/α ένα άτομο που προβάλλει το σώμα του. Ούτε είναι υποχρεωμένος κάποιος να σου απαντήσει επειδή προβάλλει το σώμα του. Σόρι αλλά αυτό είναι το εξάψαλμο του βιαστή. Το 'τα πετάνε για πλάκα' κρύβει μια δόση μισογυνισμού ή έστω συντηρητισμού.(το καταστάσεις σχεδόν ως χειρότερο, αλλά το χειρότερο είναι οτι δε σου απάντησαν). Όταν αποφασίζεις να στείλεις σε κάποιον εισβάλλεις στον προσωπικό του χώρο, υπάρχει πάντα το ρίσκο να μην είναι διαθέσιμος. Το οτι κάποια φοράει λιγότερα ρούχα δε σημαίνει οτι είναι δεσμευμένη με κάποιον τρόπο να απαντάει σε αγνώστους, ή και σε γνωστούς. Αν είσαι της λογικής προκαλεί με τα ρούχα επομένως έχω το δικαίωμα και την απαίτηση να της μιλήσω και να μου απαντήσει (επειδή ψαχνόταν) πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα σχετικά με τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του κάθε ανθρώπου. Να σου λεγα δοκίμασε κανένα tinder, που ξέρεις όντως οτι ψάχνονται όσες ανεβάζουν.
Για επιβεβαίωση.Όταν μια γυναίκα κοιτάζει το μενού,δεν σημαίνει ότι θέλει να παραγγείλει.Υ.Γ:Δεν έχω ίνσταγκραμ αλλά για να προβάλλω τη δουλειά μου θα έκανα.Οι περισσότερες αλλά και άντρες βάζουν φωτογραφίες με μαγιό,δεν είναι κάτι καινούργιο.
Σίγουρα όχι για να λαμβάνουν μηνύματα από εσένα και τον κάθε άγνωστο.Αν ντε και καλά ποποτρίβεσαι να βρεις διαδικτυακά γυναίκα (-ες), προσπάθησε σε tinder και λοιπές εφαρμογές γνωριμιών. Ή βάλε σχετική αναζήτηση στην παραδίπλα ενότητα της lifo.Λύσεις υπάρχουν παιδιά!
Ναι πολύ λογικό. Έχει η άλλη φωτογραφίες που μόνο το μουνι της δε δειχνουν και δεν ψάχνει για σεξ... Η κάτι κάνει ο εξομολογούμενος λάθος ή οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν
@Alex91 μπορεί απλά να μην ψάχνεται για σεξ με συγκεκριμένα κάποιον ενοχλητικό. Το σκέφτηκες ή απο τη στιγμή που δείχνει το μουνί της κάποια δεν έχει το δικαίωμα να διαλέξει με ποιόν θα ψαχτεί θεωρείς? Σοκαρίστηκες βλέποντας σχεδόν το μουνί της, ε βέβαια είναι μεγάλο σοκ, πρέπει μόνο τις πούτσες να δοξάζουμε και να κάνουμε αστεία μόνο για αυτές.
Όπως μας επιβεβαιώνει και ο εξομολογούμενος Alex91, υπάρχου αρκετές instagram users να που δεν ψάχνουν για σεξ. Ακόμη και αυτές που δείχνουν το αιδοίο τους. Επιβεβαίωση ναι, αναγνώριση ναι, αναγνωρισιμότητα ναι, κολακείες ναι. Σεξ πραγματικό ή πλασματικό, κατά το πλείστον, τσουκ!
Scroll to top icon