ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.4.2018 | 15:52

Αγωνια

Είμαι συγκλονισμένη από την πτώση του μαχητικού σήμερα και τον νεκρό χειριστή. Δε μπορεί να το συλλάβει ο νους μου. Είμαι κοπέλα στρατιωτικού πολλά χρόνια και δεν σκέφτηκα ποτέ το ενδεχόμενο θανάτου εν ώρα εργασίας, μιας και δεν υπάρχει τόση επικινδυνότητα στον στρατό ξηράς-κατ'εμε- και επειδή απεκλεια το ενδεχόμενο πολέμου. Μόλις είδα την είδηση άρχισα να κλαίω. Σκέφτηκα ότι και η δική του γυναίκα,η δική του μάνα θα τον περίμενε και δεν θα γύρισε. Κατανοώ ότι όποιος χάνει την ζωή του,κάποιος τον περιμένει. Αλλά ήθελα να πω ότι νιώθω μια περηφάνεια γι'αυτό το παιδί που έχασε τη ζωή τουμλ. Όπως είμαι περήφανη και για το ότι όταν έκλαιγα και έλεγα στον φίλο μου ότι αν γίνει πόλεμος δεν θέλω να πάει,μου είπε ότι ορκίστηκε ότι θα προστατεύει την πατρίδα και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω. Έκλαιγα και ήμουν περήφανη. Όχι,δεν έχω σχέση με τον Κολοκοτρώνη. Με έναν απλό άνθρωπο έχω που τον περιμένω να γυρίσει κάθε μέρα και θέλω να ξέρω ότι είναι καλά. Και όλος ο κόσμος να είναι καλά. Κουραγιο στους ανθρώπους του ανθρώπου που χάθηκε.
5
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο κρίμα!!!!!Φεύγουν ανθρώποι μας και μάλιστα νέοι και το κράτος μας τι κάνει για αυτό?Πάμε έτσι,άδοξα τελείως! Άλλο ένα σπίτι έκλεισε! Κρίμα πραγματικά πολύ κρίμα! :'-(Καλό παράδεισο να έχει η ψυχούλα του!
Κριμα στον ανθρωπο που εφυγε αδικα. Βολικο το παραμυθι επεσε υπερ της πατριδας. Αυτοι που υποκινουν/μεθοδευουν πολεμους χεστηκαν και για πατριδα, χεστηκαν και για θρησκεια, συμφεροντα σκοτεινα παντα κρυβονται απο πισω, αλλα για να συρεις εναν λαο στον πολεμο, βολικο το παραμυθι της πατριδας και της θρησκειας. Κουραγιο στην οικογενεια του.
Οι δικοί μας δεν απεργάζονται πόλεμο γιατί αυτό μόνον τους έλειπε τώρα. (Δεν μπορούν τα μπούτια τους να ξεμπλέξουν θα πάθουν μεγάλο κάζο. Τις καρέκλες του φθινοπώρου προσπαθούν να εξασφαλίσουν) Οι δικοί μας ΗΔΗ προσπαθούν να το κουκουλώσουν ότι δήθεν "επιστρέφοντας από την εμπλοκή έπεσε" κλπ. ενώ η άλλη πλευρά προφανώς πανηγυρίζει.Το ότι θα έχουμε πολεμικά περιστατικά είναι το μόνον βέβαιο. Ας ελπίσουμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες γιατί είναι πραγματικά τραγικό να θυσιάζονται άνθρωποι για πολιτικά και γεωπολιτικά παιχνίδια που συμφωνούνται κεκλεισμένων των θυρών σε συναντήσεις "των δυνατών".
Scroll to top icon