ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.4.2018 | 00:08

Τρίχες κυριολεκτικά

Βάφω τα μαλλια μου κόκκινα εδώ και 6 χρόνια με την ιδια βαφη μόνη μου.Τα τελευταία 4 και παραπάνω βάφω μόνο τη ρίζα για να μην καταστρέφω τα μήκη και τα μηκη μια φορα τον χρόνο.Εχω λευκό δέρμα και δε μαυρίζω ιδιαιτερα,απλά γίνομαι πιο ζεστό λευκό ας το πούμε η καίγομαι!Έχω δεχτεί κοπλιμεντα πολλές φορές ιδίως από γυναίκες.Ολες με ρωτανε για το χρωμα κ μου λενε οτι μ παει πολυ.ΟΜΩΣ σκεφτομαι να ξαναγίνω καστανή.Φοβαμαι όμως μην το μετανιώσω ,γιατί αυτό το κόκκινο βγήκε στο κεφάλι μου,καθώς πριν αυτά τα 6 χρόνια που το έχω, πάλι τα έβαφα 2χρονια με άλλα κόκκινα πιο σκούρα...Άρα έχω πολύ καιρό να με δω καστανή και δεν έγινα σε αυτό το κόκκινο με τη μια.Βλεπω φωτό και ήταν κομψο το καστανό, σικατο.Το κόκκινο είναι πιο σεξι και εντυπωσιακό.Επισης με το καστανό δεν είχα ποτε σχόλιο(εννοώ ήταν αδιάφορο)κ όλοι μ λένε να μην το αλλάξω.Ομως νιώθω πως το βαρέθηκα τόσα χρόνια.Τραβαω ζόρια όχι αστεια!
8
 
 
 
 
σχόλια
Όλες έχουμε ανάγκη μια αλλαγή άσχετα αν είμαστε σταθερές στα γούστα και γιατί ξέρουμε ότι μας πηγαίνει...Το κόκκινο έχει ιδιαιτερότητα του να θέλει τακτική βαφή γιατι ξεθωριάζει με τον ήλιο ειδικά το καλοκαίρι ανάλογα και τον τόνο στο κόκκινο... Τα είχα κ γω κάποτε άλλοτε σκούρα άλλοτε ανοιχτά... Αλλά έχει το μείον ότι και μετά κ από μερικά χρόνια βγαίνει το κόκκινο σε μένα συμβαίνει...Συζήτησε το με τον κομμωτή σου ίσως να κάνεις ανταύγειες ή ομπρε π.χ. και η μικρή αλλαγή κάνει την διαφορά...Ακόμα και ένα ωραίο κούρεμα...
Ναι μεν το καστανό είναι γλυκό χρώμα και πάει σε πολλές επιδερμίδες αλλά εσύ 1.έχεις βρει το ιδανικό κόκκινο για την λευκή επιδερμίδα σου2.έχεις βρει το ιδανικό κόκκινο που βάφεις ΜΟΝΗ σου άνευ εξόδων κομμωτηρίου3.έχεις βρει το ιδανικό κόκκινο που συγκεντρώνει κοπλιμέντα (οι άντρες δεν στα κάνουν επειδή τι να σου πούν; θα παρεξηγηθούν με αυτή ειδικά την απόχρωση)4.έχεις βρει το ιδανικό κόκκινο που όλοι σου λένε να μην τ'αλλάξεις (δεν μπορεί όοοοολοι να θέλουν το κακό σου)5.έχεις βρει το ιδανικό κόκκινο που δεν μας λες να χρειάζεται μακιγιάζ ή συγκεκριμένους συνδυασμούς ρούχων για ν'αναδειχθείIf it's not broken why fix it? Eγώ διαφωνώ. Ας μείνει το σήμα κατατεθέν σου. :)
Έχω ίδιο χρώμα δέρματος με σένα και σκεφτόμουνα να τα κάνω και εγώ κόκκινα, αλλά δεν το αλλάζω το μαύρο-καστανό με τίποτα. Ίσως αν τα έβαφες ένα σκούρο χρώμα, να καλύπτε το κόκκινο πιο εύκολα . Λογικά θα σου πηγαίνει γιατί θα κάνει ωραία αντίθεση με το δέρμα σου.
Αυτό που είπε η Ανία, το κόκκινο ξερνάει χρόνια μετά, οποτε θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή μέχρι 1. να βρεις το καστανό που σου ταιριάζει και 2. να κάτσει καλά το χρώμα στο κόκκινο μαλλί. Εκτός και αν θέλεις να το γυρίσεις σε ένα μαονί (mahogany), magenta, ή ένα ψυχρό καστανό.
'Αλλαξε τό. Απλά να ξέρεις ότι θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να ξεφτίσει το κόκκινο κι αν το μετανιώσεις θα πρέπει πάλι να ταλαιπωρηθείς για να το γυρίσεις στο κόκκινο. Υ.Γ. Το καστανό πάει σε όλες, έχει πολλές αποχρώσεις. Βρες απλά την σωστή για σένα.
Scroll to top icon