ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.4.2018 | 16:47

Παρενόχληση σε σταθερό τηλέφωνο από εταιρίες

Αν και έχω κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις με την τηλ εταιρία στην οποία ανήκει το σταθερό μου τηλέφωνο, τα τηλέφωνα από διαφημιστικες και τηλεφωνικές εταιρίες επιμένουν καθημερινώς και αδιαλείπτως. Μπορώ να κινηθώ νομικά ή απλά θα μου τα φάνε οι δικηγόροι; Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα και έχω εξαντλήσει τους τρόπους "διαφυγής" απ αυτούς, καθώς τους έχω πάρει και με το καλό και με το άγριο και επιμένουν να με παρενοχλουν. Στο τέλος μάλλον θα καταργήσω το σταθερό.Να δημοσιευτεί.
3
 
 
 
 
σχόλια
Για ένα χρονικό διάστημα με έπαιρναν τηλέφωνο κάθε φορά από τον ίδιο αριθμό με διαφορετικά όμως τα δύο τελευταία ψηφία. Μετά από αναζήτηση στο διαδίκτυο είδα ότι ανήκε σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Απλά δεν απαντούσα σε κανένα και σταμάτησαν. Υποθέτω πως από τη στιγμή που βλέπουν πώς απαντάς συνεχίζουν να σε καλούν.
Στο μητρώο 11 . Ζητάς απο τον πάροχο σου να σε εντάξει στο μητρώο 11 . Στην συνέχεια δίνεται χρόνος στις εταιρίες εντός 30 ημερων να αφαιρέσουν τον αριθμό σου απο τις λίστες. Αν σε ενοχλήσουν, τότε μονο δικαιούσαι χρηματική αποζημίωση 1500 ευροπουλακια .
Scroll to top icon