ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.4.2018 | 16:20

Απορία

Kαλησπέρα θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις. Έχετε ''τεστάρει'' ποτέ τον / την σύντροφό σας ή άντρα/γυναίκα σας; Και αν ναι με ποιον τρόπο και τι αποτέλεσμα είχε;Όταν λέω τεστάρει εννοώ πχ να βάλετε κάποιον κολλητό σας να την φλερτάρει για να δείτε αν θα ανταποκριθεί και κατά πόσο ή με κάποιο άλλο τρόπο. Και δεύτερον, αν το κάνατε ή το εχετε ήδη κάνει, το λέτε στον / στην άλλον ότι δηλαδή τον/ την τεστάρατε με κάποιον φίλο σας ή όχι;
6
 
 
 
 
σχόλια
Ελπίζω να είσαι γύρω στα 17 και κάνεις αυτή την ερώτηση. Αν είσαι μεγαλύτερος/η, πράγματι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου. Στα τριάντα και ... χρόνια που είμαι παντρεμένη, δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να σκεφτώ να δω το κινητό του π.χ. Ούτως ή άλλως πάντα κάπου ήταν πεταμένο. Ποτέ δεν έψαξα τσάντες, τσέπες παρά μόνο όταν ήταν για πλύσιμο. Έχω βρει χαρτιά με αρ. τηλεφώνου που όταν τα άφηνα κάπου να τα δει, συνήθως μου έλεγε ¨για πάρε να δεις ποιος είναι, γιατί δεν θυμάμαι ποιός μου το έδωσε¨. Έξυπνο εκ μέρους του αλλά ποτέ δεν ¨τσίμπησα¨ γιατί όπως λέει κι ο SavageOpress7: Η άγνοια είναι ευτυχία! και εγώ θα συμπληρώσω: Η αδιαφορία γι' αυτά και η έλλειψη ελέγχου και ασφυχτικού πρέσιγκ ή σου στολίζει το κεφάλι ή τον έχει στην ... τσίτα ... για σένα! και για να σοβαρευτούμε: Αν ο άλλος θέλει να στην κάνει ... θα στην κάνει!
Νομίζω οτι όποια αμφιβολία έχεις, η απάντηση θα φανεί μέσα από την καθημερινότητα. Αν γκομενίζει θα τον δεις σε πολλές συναναστροφές να είναι διαχυτικός ή να τα μασάει, αν είναι ρατσιστής θα γελάει με χαζά αστεία, αν είναι ιδιόρρυθμος θα φωνάξει στο σερβιτόρο κλπ. Φυσικά και για τα περισσότερα θέματα υπάρχει και η εναλλακτική του να μάθεις με διάλογο τη γνώμη του.(και ψέμματα να σου πει πάλι κάτι δε θα σου κολλάει ή θα διασταυρωθεί μετά από αλλού η αλήθεια).
Αν χρειάζεται να τεστάρεις τον σύντροφό σου τότε σίγουρα υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης γενικά και ειδικά. Εσυ θα ήθελες να κάνει αυτός κάτι τέτοιο απο την πλευρά του; Πως θα ένιωθες; Μάλλον κάτι δεν πάει καλά (είτε απο την πλευρά σου, είτε απο την δική του) και υπάρχει ξεκάθαρο θέμα ποιότητας στην σχέση σας. Είναι λίγο ανώριμες οι ερωτήσεις σου και ανήκουν σε άτομο άπειρο και γεμάτο ανασφάλειες. Δίνουμε τα συναισθήματά μας γιατί μας αρέσε εμάς, χωρίς να περιμένουμε αντάλλαγμα. Απλά έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και αποφεύγουμε κατινιές. Οι σχέσεις δεν είναι συσκευές να βγαίνουν και με εγγύηση.
Scroll to top icon