ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2018 | 17:21

Ερώτηση

Πόσοι από εσάς έχετε βιώσει αυτό που λέμε από fuck buddies να καταλήξετε σε σχέση κανονική; Είμαι άντρας 32 ετών, γνώρισα μια κοπέλα μέσω fb πριν κανά 6μηνο, μου άρεσε αλλά όχι τίποτε το ιδιαίτερο. Μόνο σεξ ήθελα στην αρχή , το ήξερε αν και νομίζω ότι ήθελε και κάτι άλλο από μένα. Βασικά ήθελα να περνάω την ώρα μου. Τέσπα. Χθες βρεθήκαμε με την κοπέλα και την είδα που μίλαγε με έναν άλλον στο κινητό. Με ψιλοπείραξε βασικά και νομίζω ότι είμαι μπερδεμένος για το τι νιώθω γι' αυτήν.
4
 
 
 
 
σχόλια
Κάποτε είχα ενοχληθεί πολύ επειδή έδειξε κάποιος για τον οποίο συνήθως εγώ έδειχνα αδιαφορία, τόλμησε ν' αδιαφορήσει για μένα όταν τον καταδέχτηκα για λίγο. Μ' εκνεύρισε τόσο που δήλωνα ότι όντως μ' αρέσει όταν εκείνος επέμενε ότι ψάχνω απλά επιβεβαίωση. Δίκιο είχε παραδόξως. Είναι σαν εκείνα τα πάρτη που δεν θες με τίποτα να πας και συνειδητοποιείς ότι δεν σ' έχουν καλέσει. Εγωισμός με μια εσάνς από ματαιοδοξία λέγεται. ;)
Πάμε πάλι: «Κάποτε είχα ενοχληθεί επειδή κάποιος για τον οποίο συνήθιζα να δείχνω αδιαφορία τόλμησε την στιγμή που έδειξα κάποιο ενδιαφέρον να με πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Από τον εκνευρισμό μου δήλωσα ότι μ' αρέσει ενώ εκείνος επέμενε ότι ψάχνω απλά επιβεβαίωση. Είχε δίκιο. » Γουστάρεις το να είναι διαθέσιμη για σένα και μόνο. Το έχουμε κάνει, μας το 'χουν κάνει. Τίποτα το μπερδεμένο πλην του πρώτου μου σχολίου εδώ πέρα. :Ρ
Έλα μαλάκα. Ο αντρικός εγωισμός είναι που μιλά. Επέλεξες κάτι. Ή σιγουρεψου για τα αισθηματά σου και τότε ΜΙΛΑ ΤΗΣ ότι θέλεις να αναβαθμίσετε τη σχέση σας (αν προλαβεις), ή αστο να τσουλήσει.
Scroll to top icon