ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2018 | 01:47

Αμάν!

Σήμερα είναι η πρώτη φορά που παρατάω γυναίκα πάνω στο σεξ. Δηλαδή πραγματικά “ξεφούσκωσα” και δεν υπήρχε περίπτωση να ξανά λειτουργήσω. Είμαστε μια χαρά και ξαφνικά αρχίζει και κάνει λες και παίζει σε σκληρό πορνό. Ήμαρτον δηλαδή, βλέπετε μερικοί τις χαζομάρες των τσοντοσάιτ και νομίζετε πως έτσι πρέπει να κάνετε κιόλας. Μέχρι που άρχισε να πετάει κάτι φράσεις στα Αγγλικά, αυτές τις γνωστές τις επαναλαμβανόμενες. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε τι εννοώ αφού οι Αμερικανοί δεν έχουν και πλούσιο λεξιλόγιο. Από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτό λένε. Και μιλάμε τώρα τελείως ψεύτικα, κακή υποκριτική που ούτε η ίδια δεν πίστευε. Αν τα πίστευε μπορεί να μη με ενοχλούσε τόσο, να το έβλεπα σαν κωμωδία και να γέλαγα κιόλας. Αυτό όμως ήταν από κωμικοτραγικό έως σκέτο και εντελώς τραγικό. Φαντάζομαι όμως πως κάτι τέτοια πια είναι συνηθισμένα, εγώ απλά βγήκα από μια μακροχρόνια σχέση και δεν το έχω ξανά δει λάιβ αυτό το πράμα. Αν έτσι συμπεριφέρονται όλες τώρα, προτιμώ μόνος μου.
6
 
 
 
 
σχόλια
Και ενώ είμαι έτοιμη να σου δώσω χίλια δίκια, μου κοπανάς το "Αν έτσι συμπεριφέρονται όλες τώρα, προτιμώ μόνος μου. Πηγή: www.lifo.gr".... Και ξενερώνω.Όχι ρε φίλε, δεν συμπεριφέρονται όλες έτσι. Και ναι, αν είναι να γυρνάς με τσουβάλι στο χέρι, καλύτερα μόνος σου... Ωχού!
Πραγματικά αυτό πρώτη φορά το ακούω ,οπότε σαν κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου...Μήπως η κοπέλα ήταν δίγλωσση;Μηηηηπως ο πρώην της ήταν Άγγλος;Μήπως βρίσκεστε στο εξωτερικό;Και τι εννοείς την παρατησες;Τι της είπες;Ε ρε σεις τα μισά μας λέτε!
Αφου η κοπελα προσφερεται και με το παραπανω, πρεπει να το δεις σαν την (μοναδικη σου) ευκαιρια να κανεις πραγματα που μονο στις ταινιες θα εβλεπες! :P
Scroll to top icon