ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.4.2018 | 21:28

Ακούστε κόσμε!

Η κολλητή μου θα πάει 600 χιλιόμετρα μακριά από εδώ για να μείνει με τον Ανδρέα που έχει σχέση. Αυτός έχει ταξιδιωτικό γραφείο και η φίλη μου θα πάει και αυτή εκεί να δουλέψει, να μάθει τη δουλειά πρώτα γιατί δεν τη ξέρει, αλλά μιλάει άπταιστα δυο ξένες γλώσσες και είναι ότι πρέπει γιατί περνάνε από εκεί πολλοί ξένοι. Η φίλη μου είχε μείνει άνεργη εδώ και κάτι μήνες δεν θα αφήσει κάποια δουλειά ίσα ίσα θα γλιτώσει και το ενοίκιο αυτός έχει δικό του σπίτι είναι μεγάλο σχεδόν 150 τετραγωνικά και θα είναι εκεί οι δυο τους. Είναι μαζί ένα χρόνο και τα πάνε καλά, στα βασικά τα έχουν βρει ας πούμε δεν θέλουν και οι δυο παιδιά, είναι και οι δυο άνθρωποι αποφεύγουν το έξω τους αρέσει η επαρχία κοκ. Λένε πως θα παντρευτούνε το καλοκαίρι δεν ξέρω ακούστε τι έγινε τώρα. Ο Ανδρέας πληρώνει μια ξένη γυναίκα η οποία πηγαίνει τρεις φορές την εβδομάδα στο σπίτι του και το καθαρίζει, και πηγαίνει κάθε μέρα καθαρίζει και το μαγαζί. Η φίλη μου μιλούσε με τον Ανδρέα στο τηλέφωνο όταν πήγα σπίτι της και μέχρι να το κλείσει την άκουσα που είπε "καλά δεν έχω πρόβλημα καθαρίζω εγώ το σπίτι" κάτι τέτοιο. Της λέω για ποιο σπίτι του έλεγες και μου λέει το σπίτι. Με απλά λόγια ο Ανδρέας έχει σκοπό να σταματήσει την καθαρίστρια στο σπίτι για να καθαρίζει η κολλητή μου. Δεν είναι αυτό απίστευτη καφρίλα;;;; Έπαθα πλάκα της λέω δεν θα πηγαίνεις στο μαγαζί; Μου λέει θα πηγαίνω. Δηλαδή αυτός πάει να βγάλει από τη μύγα ξύγκι και να ξεθεώσει τη φίλη μου στην απλήρωτη δουλειά. Γιατί έχουν συμφωνήσει για μισθό στο γραφείο αλλά φυσικά δεν έχει σκοπό να την πληρώσει για το σπίτι. Μόνο για το μαγαζί θέλει να κρατήσει την καθαρίστρια της το έχει πει πως από τον άλλο μήνα έρχεται η γυναίκα του και θα καθαρίζει το σπίτι αυτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό το σπίτι η καθαρίστρια χρειαζόταν τρία οχτάωρα την εβδομάδα να το καθαρίσει και είναι και γρήγορη πολύ, την έχει δει η φίλη μου. Και πάλι δεν ψώνιζε ούτε μαγείρευε σκεφτείτε το λούκι τώρα που αυτός περιμένει και να μαγειρεύει!!! Μέχρι τώρα έτρωγε έξω συνέχεια ο Ανδρέας. Της είπα να μην το κουνήσει από εδώ αλλά αυτή φαίνεται αποφασισμένη να φύγει ξέρω όμως πως δεν της αρέσει καθόλου αυτό. Είναι τώρα 42 και επιτέλους βρήκε έναν άντρα να ταιριάξει και κοιτάξτε τον άνθρωπο τι πάει να κάνει. Τέτοια γαϊδουριά δεν την περίμενα από αυτόν. Ούτε μπορεί να καθίσει χωρίς δουλειά η φίλη μου γιατί απλούστατα δεν θα έχει μισθό αν δεν πηγαίνει στο γραφείο. Έχω αγανακτήσει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αφου η φιλη σου 1. Θελει τον τυπο και 2. Δεν αφηνει κατι πισω της, αντιθετως 3. Της προσφερεται θεση εργασιας και μαλιστα εκπαιδευση σε αντικειμενο που δε γνωριζει 4. Της προσφερεται ανετη κατοικια ας παει! Ας μην παει αρνητικα φορτισμενη και θα δει πώς θα παει το πραγμα. Το να πηγαινε η καθαριστρια τρια οχταωρα τη βδομαδα σε ενα σπιτι που κατοικουσε ενα ατομο μου φαινεται τρελα υπερβολικο, εκτος αν προσφερε στον κυριο και υπηρεσιες μασαζ!!! Η φιλη σου μπορει να αποφασισει ποσο χρονο μπορει να αφιερωνει στο καθαρισμα και στην πορεια αν δει πως δεν επαρκει να ζητησει απο τον συντροφο να παιρνουν μια φορα τη βδομαδα ή μια στις δεκαπεντε την καθαριστρια.
Scroll to top icon