ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2018 | 21:14

Τις τελευταιες μερες

περναω μια πολυ ασχημη φαση. Δεν ξερω τι με εχει πιασει και γιατι και δε μπορω να το ελεγξω. Εχω ενα απιστευτο βαρος μεσα μου, σκεφτομαι συνεχεια διαφορα πραγματα, αγχωνομαι, ειμαι πολυ ευαλωτη και βαζω τα κλαμματα με διαφορες σκεψεις μου, δε κοιμαμαι καλα τα βραδια στριφογυριζω και δεν εχω καμια ορεξη για φαγητο ουτε που θελω να ακουω για αυτο. Δεν εχω καμια διαθεση να ασχοληθω με κατι και το μονο που θελω ειναι να καθομαι στο κρεβατι και να μιλαω με καποιους πολυ κοντινους μου ανθρωπους για να ξεφευγω λιγακι. Αυτο που με τρομαζει ειναι οτι καμια προσπαθεια μου να αλλαξει η διαθεση μου δε βοηθα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Έτσι ακριβώς ένιωθα Κ εγώ όταν ΈΠΑΘΑ την 1η ΜΟΥ κατάθλιψη.. Μέχρι που ΔΝ μπορούσα να το ελέγξω Κ σκέφτηκα να κάνω κακό στον εαυτό μου..Φυσικά Κ ΔΝ το εκανα ΑΠΛΆ καταλαβα ότι θελω τη βοήθεια ειδικού Κ πήγα την επόμενη μέρα κιόλας..
Scroll to top icon