ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.4.2018 | 07:57

Πηγαν να με.δαγκωσουν 2 σκυλια

Καθως πηγαινω προς την σχολη μου ερχεται προς το μερος μου ενα σκυλι.Αρχιζε να μου γαβγιζει και να πεταγεται πανω μου.Στην αρχη νομιζα οτι ηθελε να παιξουμε αλλα οχι.Αρχισε να με δαγκωνει ευτυχως ομως οχι πολυ .Απλα το τζιν μου επιασε .Ποναει λιγο το ποδι μου αλλα δεν με δαγκωσε σε σημειο να βγει αιμα.Εκει που προσπαθουσα να του ξεφυγω ερχεται και ενα αλλα σκυλι προς τα πανω μου.Ο τρομος μου εκεινη την στιγμη δεν περιγραφεται.Ημουν μονη κ εξω δεν ειχε κοσμο καθως ηταν πολυ νωρις.Προσπαθουσα να το παιζω ηρεμη και κατευθυνθηκα μεσα στην σχολη και απλα μπηκα αμεσως στις τουαλετες.Το προσωπο μου ηταν κατακιτρινο απο τον φοβο μου.Δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο και γενικα τα σκυλια που εχουμε στην σχολη μας ειναι ολα πολυ φιλικα και εγω γενικα αγαπω τα σκυλια και εγω η ιδια εχω 1 σκυλακι.Αρχιζω ομως να τα φοβαμαι αυτα που ειναι εδω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς συμβαίνουν κ αυτά.. Και μια τέτοια ή παρόμοια εμπειρία συνήθως σου εξασφαλίζει μια μικροφοβία..Εγώ εκτός από τροφή..είχα μαζί μου κ σπρέι πιπεριού.. Και φοβόμουν όχι τόσο για μένα αλλά για το σκύλο μου, που είναι κ μικρόσωμος κ χαϊβάνι.
Εχουμε το ίδιο θέμα στη γειτονιά μου. Έχουμε 7 αδέσποτα που εμφανίστηκαν ξαφνικά. Πρέπει να ήταν απο άλλη περιοχή και απλά με τον καιρό έφτασαν σε εμάς. Το πρωί είναι φιλικά σου παιζουν κανουν νάζια κτλπ. Γενικά όλοι τα ταίζουμε τους έχουμε πάρει σπιτάκια, και τα τρία μικρά τα εμβολιάσαμε. Είναι γλυκά σκυλιά γενικά. Ωστόσο το βράδυ, μετα τις 12 μέχρι τα ξημερώματα αγριεύουν και επιτίθενται απο ένστικτο. Όταν είναι σε αγέλη και όχι μόνα τους επιτίθενται πιο εύκολα γιατι δεν φοβούνται. Έχουν δαγκώσει πάνω απο 4 άτομα της γειτονιάς και τα 2 είναι παιδάκια. Φωνάξαμε την φιλοζωική μήπως μπορέσει να τα πάρει και είπαν πως δεν μαζεύουν πλεον αδέσποτα και απλά μας έδωσαν λιγη τροφή για να τα ταΐζουμε. Γενικά όλος ο κόσμος έχει γεμίσει αδέσποτα σκυλάκια και γατούλες επειδή οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες τους τα αφήνουν στο δρόμο. Αμα δεν είχαν την ενέργεια ή τα χρήματα για να τα μεγαλώσουν να μην έπαιρναν ποτέ.
Scroll to top icon