ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2018 | 13:15

Χωρισμένος με παιδί

Ε ναι, μου το φύλαγε η μοίρα να το ζήσω κι αυτό. Φοβερός τύπος, μου συμπεριφέρεται τέλεια, με διεκδικεί με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο που με κάνει να νιώθω τέλεια, με κάνει να νιώθω τυχερή που τον γνώρισα. Αλλά ειναι 37 και χωρισμένος με μικρό παιδί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί ίσως να μην έχει νόημα... Δώστε μου τα φώτα σας. Να το προχωρήσω ή να φύγω όσο είναι νωρίς?
6
 
 
 
 
σχόλια
Να μαθεις για ποιο λογο χωρισε. Και να μαθεις ΟΧΙ ΜΟΝΟ απο αυτον. Καποιος που στην αρχη φαινεται τελειος στο τελος καλλιστα μπορει να αποδειχτει το αντιθετο. Αν πχ τον χωρισε η πρωην διοτι της σηκωσε χερι ή επινε ή επαιζε, τοτε τοτε θα ξερεις οτι οχι μονο δεν ειναι τελειος αλλα ειναι κακοποιητικος ή αλκοολικος ή τζογαδορος, ολα απαραδεκτα.Επισης, αν εχεις οικονομικη ανεση μεγαλυτερη απο αυτον, προσοχη στα οικονομικα. Η λεξη προικοθηρας ειναι γενους αρσενικου.
φυσικα να μην προχωρησεις. να βρεις ενα πολυ μικροτερο , που να μην σε σεβεται, να μην σου φερεται τελοια οπως λες και φυσικα να μην εχει παιδι..... Δυστυχως με τα απο αυτον δυστυχως με τα μυαλα που κουβαλας , μονο κατι τετοιο σου αξιζει.
Είμαι ακατάλληλη να πω γιατί εμένα με έλκουν πολύ τα παιδιά. Υ.Γ. Αν δεν ήταν να τον δω σοβαρά θα είχα πρόβλημα γιατί θα είχα δεθεί με το παιδί και λογικά δεν θα 'χα λόγω να συνεχίσω τις επαφές μαζί του ( εννοώ το παιδί).
"μου το φύλαγε η μοίρα να το ζήσω κι αυτό" λες και σ' έχει ξεκινήσει στα μπουνίδια η ζωή ένα πράμα :ΡΠροφανώς δεν είσαι έτοιμη να το διαχειριστείς όλο αυτό, δεν είναι κακό και δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα. Απλά, θα πρέπει να το κόψεις και να μην του δίνεις φρούδες ελπίδες.
Εφόσον προβληματίζεσαι, δεν φαίνεται να είσαι έτοιμη να διαχειριστείς αυτήν την σχέση σε ένα βάθος χρόνου. Όχι γιατί είναι διαζευγμένος με παιδί (αυτό το έχεις επιβεβαιώσει, έτσι;), αλλά γιατί φαίνεται να δίνεις προτεραιότητα στα κοινωνικά κλισέ, στο τι θα πει ο οικογενειακός/φιλικός σου περίγυρος και στις προκαταλήψεις, όχι στον άνθρωπο δίπλα σου που κατά τ' άλλα είναι και φοβερός τύπος όπως λες.
Scroll to top icon