ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2018 | 22:55

εμφανιση ψυχολογου

Οταν ημουν 16 ηθελα να γινω ψυχολόγος.Οχι για την κοινωνική αναγνώριση αλλα απο αγνό αυθόρμητο ενδιαφερον για την ανθρωπινη ψυχη.Τωρα στα 30 νιωθω οτι ακομα και αν ειχα πτυχιο ψυχολογιας δεν θα μπορουσα ποτε να ασκησω το επαγγελμα. Γιατί??Γιατι πολυ απλά δεν ειμαι ο ανθρωπος που θα ντυθει με ταγερ και φουστα και θα παρει το σοβαροφανές υφος.Δεν μπορω να πιυλησω τον εαυτο μου σαν σοβαρή επιστημων,Πως θα μπορουσα να σε πείσω οτι ειμαι μια καλη ψυχολογος αν δεν εχω και την καταλληλη εξωτερικη εικόνα να το υποστηρίξω???Θα ημουν μια αποτυχημενη ψυχολογος χωρις κανενα να με εμπιστευτει και οταν με ρωτουσαν με τι ασχολουμαι και τους το ελεγα θα με κοιτουσαν με δυσπιστία σα να ημουν καμμια απατωνισσα.Οσα πτυχια και αν ειχα οσες μετεκπαιδευσεις θα ηταν ολα αχρηστα γιατι θα ημουν απλά ενα κοριτσακι με πτυχιο ψυχολογίας και οχι μια σοβαρη επιστήμων. σωστά?? Η εικόνα ειναι το παν , οχι??
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που θα σε κάνει καλό ή κακό επιστήμονα είναι οι γνώσεις σου, το να εμπνέεις εμπιστοσύνη στους ασθενείς σου και φυσικά η ικανότητά σου να τους βοηθήσεις. Κι ας φοράς και φόρμα.
Scroll to top icon