ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.4.2018 | 19:10

Γίνομαι νονά σε λίγο....

Για πρώτη φορά και η κολλητή μου και μαμά μου έχει πει να φέρω απο την πλευρά μου όσους θέλω για να νιώθω άνετα. Είπα στην αδερφή μου και τον άντρα της και σε έναν φίλο μου. Και λοιπόν χθες την ενημερώνω για τον τελικό αριθμό ατόμων απο την μεριά μου και με περνάει απο ανάκριση για το τι είναι ο καθένας. Όταν έρχεται η κουβέντα στον φίλο μου που θα με συνοδέψει η απάντηση που παίρνω είναι: ΟΧΙ - μεγάλο και απόλυτο. Αλλά λυπάται που θα μας στενοχωρήσει. Μεγάλο και βροντερό όχι, γιατί είναι ένας νέος σχετικά φίλος μου και εκείνη δεν θέλει να έχει σε τόσο σημαντική στιγμή για το παιδί της άγνωστους γύρω της - είναι θέμα εμπιστοσύνης. Άρα όλοι θα είναι με συνοδεία εκτός απο εμένα. Επίσης, ο πατέρας της, της ζήτησε και εκείνος να φέρει στα βαφτίσια την νέα του συμβία (καθώς η γυναίκα του και μητέρα της φίλης μου έχει πεθάνει εδω και χρόνια). Του αρνήθηκε επίσης: ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ. Και για το τέλος το κερασάκι: Ήθελε η αδερφή της να γίνει νονά και η φίλη μου άργησε να την ενημερώσει πως δεν θα την κάνει νονά. Έγινε ο χαμός και μαλώσανε και δεν θα έρθει ούτε η ίδια της η αδερφή (κατά 90%). Πως έγιναν έτσι όλα αυτα; Μου ζητάει να τα οργανώσω όλα καθώς είναι στο εξωτερικό αλλά τίποτα απο οτι κάνω δεν της αρέσει. Π.χ. της βρήκα φωτογράφο επαγγελματία και γνωστό αλλά δεν της άρεσε η τιμή. Θα βρει μόνη της λέει. Είμαι πολύ στενοχωρημένη που θα είμαι χωρίς συνοδεία στην βάφτιση και για όλα αυτά που θα σκάσουν εκείνη την ημέρα. Την βλέπω την δουλειά.
8
 
 
 
 
σχόλια
Tι είναι αυτή ρε;Συμφωνω με τους παραπανω, αχαριστη και πολυ λασκα η φιλη σου.Καθολου δεν λυπαται που θα σε στεναχωρησει, και σενα και τους υπολοιπους. Πιστευω γραμμενους σας εχει και κοιταει μονο την παρτη της.Μηπως να ξανασκεφτεις την αναδοχη; Aν σε έχει πρήξει από τωρα έτσι, φαντάσου μετα.
Κουμπαροdzilla με τα όλα της! Αν δεν είναι τώρα σύντομα η βάφτιση, δες πώς μπορείς να το αποφύγεις. Ας βρει άλλο θύμα. Αν πάλι θέλεις να βαφτίσεις το μικράκι και εφόσον πληρώνεις εσύ ένα μεγάλο μέρος των εξόδων, θέσε όρια στις παρεμβάσεις της. Την άφησες πολύ λάσκα και αλωνίζει.
Μήπως να ξανασκεφτείς την κουμπαρια; Μου φαίνεται ότι έπονται μεγαλύτερα προβλήματα απ'οτι ο φωτογράφος όπως πχ δε μου άρεσε η τάδε λαμπάδα κλπ. Βαλε λιγοντα όρια σου.
Scroll to top icon