ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.4.2018 | 22:24

Ο άντρας μου

έστειλε μήνυμα σε μία φίλη μου. Της έλεγε ότι θέλει να την δει να πιούν ένα καφεδάκι και να κάνουν και κάτι. Εκείνη του το ξέκοψε. Τσακώθηκα μαζί του. Είπε ότι μια ξεπέτα θα έκανε και τέλος μαζί της. Δηλαδη να παρηγορηθώ; Και έδειχνε ότι με αγαπάει.
5
 
 
 
 
σχόλια
Και είμαι σίγουρη εσύ τώρα δεν του εχεις λέι τίποτα, κάθεσαι και στρναχωριεσαι σε μια γωνία κι αυτός ουτε καν σου δείνει σημαδια, φύγε κοπελα.μου, έλεος, δεν βλέπεις οτι δεν αξίζει; τι ; επειδή είστε τοσα χρόνια; ο τύπος, αν το έκανε τώρα, θα το κανει και μετα με τη λύσσα του, ΞΥΠΝΑ και φύγε! Μην είσαι θύμα!
Σε ένα μήνυμα τα είπε όλα αυτά; Έτσι ξερά, στο ξεκούδουνο; Και μάλιστα σε άτομο του κύκλου σας ρισκάροντας να το μάθεις; Εσύ τι απάντησες όταν ανάφερε την γελοιότητα περί μόνο μιας ξεπέτας; Τέλος πάντων, προσπάθησε να μάθεις ολόκληρη την ιστορία και βρες τα κότσια να βάλεις τον καθένα στη θέση που του αξίζει. Ορισμένες φορές πραγματικά δικαιώνετε το Άβαταρ μου και βρίσκομαι στη θέση της γλυκυτάτης κυρίας που αναρωτιέται wtf!
Δηλαδή πραγματικά που πάτε και τους βρίσκετε??? Είναι δυνατόν??? Πες μου ότι είστε και παντρεμένοι 4-5 χρόνια να τρελαθώ! Και λένε ("η κοινωνια") πως αν ένας άντρας φτάσει σε μια ηλικία και δεν έχει παντρευτεί θα χει κάποιο κουσουρι.. Βλέπω και οι παντρεμένοι δεν πάνε πίσω.
Scroll to top icon