ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.4.2018 | 00:09

Σχετικά με την ψέφτικη ηλικία

Έγραψα χθες μια εξομολόγηση χθες που ζήταγα γνώμες για το τι να κάνω....λοιπόν,πριν 2 χρόνια ήμουν 19 κι εκείνος 30...Τότε μου είπε οτι ήταν 26 και το ψέμα μου το εκμυστηρεύτηκε τώρα...Βέβαια του είχα πει τότε πως θα πήγαινα μέχρι με 25άρη οπότε δεν είχε ςπιλογή αν ήθελε να με κερδίσει...Όμως δεν θα έπρεπε να μου έχει πει την αλήθεια πολύ πιο σύντομα?
5
 
 
 
 
σχόλια
Θες να σου πω την αληθεια...; Ως ψευτης κ γω π την εχω πατησει μερικες φορες.. :PΟταν σε γνωρισε του αρεσες και σ πε το ψεμα καθαρα να του κατσεις ουτε σκεφτονταν οτι θα εξελιχθει ετσι..Προφανως με τον καιρο σε ερωτευτηκε και σε γουσταρει...Οποτε τωρα αναγκαστικα πρεπει να σου πει την αληθεια..Προσωπικα μην το χωρισεις..Δεν ειναι κ τραγικο το ψεμα..Τωρα βεβαια αν αυτος θελει γαμο κ συ οχι αυτο πρεπει να το ξεκαθαρισεις..
Ούτε εγώ θα στην ελεγα αν συμπεριφεροσουν έτσι! Ο άνθρωπος απ την αρχή της σχέσεις σας δημιούργησε ανασφάλειες πανω σε ενα ασήμαντο θέμα, επειδή εσύ τον έκανες έτσι! Και τι παει να πει μονο με 25; δηλαδή τώρα που είναι 32 και εχεις δημιουργήσει όλο αυτό σ αρέσει; προφανως και δεν σ αρέσει, Σκέψου και εκείνον πως ένιωθε τωσα χρόνια που το κρατούσε μέσα του και στο είπε μετα απο 2 καο νομιζεις οτι είναι ο ποιο ψεύτης του κοσμο! Ελα ρε συ μη φρηκαρεις, σιγά το πόλη έλαιο! Και γιατί εσαι τόσο συντηριτικη με την ηλικία; το λες και μονη σου, επειδή ήθελε να σε κερδίσει τα έκανε όλα, και είμαι σίγουρη οτι αυτός ο άνθρωπος για να στο είπε τώρα τον έτρωγε το κεφάλι του!
Λολ. Όρια ηλικίας. Ούτως ή άλλως, το ξεπερνούσε το 25. Ενας χρόνος δεν πειραζει, ε; γιατι 5 πειράζουν;Κοίτα να βρισκεις ανθρωπο που σ'αρεσει και επικοινωνείς από το να στέκεσαι σε δηλώσεις ηλικίας, αληθινες ή ψευτικες. Αλλιώς, την άλλη φορα ζητα ταυτότητα. Λολ.
Κορίτσι μου εσύ θες να πάτε σοβαρά?Το παλικάρι σε βλέπει σοβαρά ή περνάει την ώρα του? Συνήθως ένας άντρας σε αυτή την ηλικία κοιτάει να αποκατασταθεί..Μήπως και από αυτά που του είπες φοβήθηκε μην σε χάσει αν όντως σε θέλει πραγματικά?Εσύ πως αισθάνεσαι? Πέρα από το ότι σου απέκρυψε την ηλικία ας πούμε,στην σχέση σας υπάρχουν άλλα προβλήματα? Αν περνάς καλά και σε βλέπει σοβαρά τι το ψάχνεις τώρα? Αυτό έπρεπε ναι να το συζητήσετε πιο νωρίς αλλά τώρα πέρασαν χρόνια. Οκ το έμαθες τώρα! Πες του πως σε πείραξε και πως έχασες την εμπιστοσύνη σου. Μιλήστε!!!
Scroll to top icon