ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.4.2018 | 22:37

Βοήθεια σας παρακαλώ πολύ!

Οποιος μπορεί ας το διαβάσει και να μου απαντήσει...! Είμαι 21 και μένω με το αγόρι μου! Έχουμε 4 χρόνια διαφορά! Εκείνος δουλεύει εγώ δεν μπορώ να βρω κάτι...Τον τελευταίο καιρό μου λέει να φύγω από το σπίτι κ να γυρίσω στους δικούς μου! Δεν το θέλω αυτό! Θέλω να είμαι μαζί του έχω βρει αυτό που θέλω μαζί του ειλικρινά! Τόσα χρόνια ήμουν μόνη μου, δεν έχω πολλούς φίλους κ νομίζω δεν έχω κανέναν να με αγαπά ή να με νοιάζεται κ να είναι δίπλα μου μένω και σε μικρή πόλη! Ούτε οι ίδιοι μου οι γονείς ενδιαφέρονται! Δεν είμαι υπερβολική απλά για παράδειγμα μπορεί να έχω κάτι και να πρέπει να πάω σε κάποιον γιατρό και μου λένε θα δούμε και τέτοια! Στο αγόρι μου δεν έχω κάνει κάτι δεν ξέρω γιατί μου συμπεριφέρεται έτσι! Έχω αναλάβει πολλές ευθύνες για το σπίτι που άλλες μεγαλυτερες μου με πιο πολλά χρόνια σχέση δεν το κάνουν! Θα έπρεπε να το σέβεται αυτό! Τι να του πω να του αλλάξω γνώμη?? Πείτε μου σας παρακαλώ τι να κάνω?
16
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί πάτε από τα 20 και συγκατοικείτε με αγόρια/ κορίτσια δεν ξέρω τι..Τέλος πάντων, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Ακόμα και να μην "τελειώσατε" όπως λένε οι υπόλοιποι σχολιαστές, μπορεί να βαρέθηκε να μοιράζεται το σπίτι του με κάποιον άλλο, να θέλει να μένει μόνος του πράγμα απολύτως λογικό σε αυτές τις ηλικίες. Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι και επιπλέον μου δίνεις την αίσθηση ότι πιο πολύ σε νοιάζει που "ξεσπιτώνεσαι" και χάνεις τη βολή σου,παρά που χάνεις τον σύντροφό σου.
Μήπως το θέμα του είναι το οικονομικό ?Διότι αν δουλεύει μόνο αυτός κατά κάποιο τρόπο σε συντηρεί στο σπίτι του.25 χρονών είναι και ηδη σα παντρεμένος μάλλον κουράστηκε .
Σου λέει να φύγεις και να χωρίσετε ή απλά να μένει ο καθένας στο σπίτι του και να είσαστε μαζί ??Μπορεί να κουράστηκε βρε συ .Ειδικά σε αυτές τις ηλικίες που θες να κάνεις πράγματα όταν εγκλωβίζεσαι σε μια σχέση που επι 24 ώρες την έχεις πάνω από το κεφάλι σου κάποια στιγμή θα βαρεθείς .
Ναι όμως κουράστηκα να προσπαθώ να στεργιωσω κάπου εδώ που είμαι είναι καλά! Τι μπορώ να του πω να αλλάξει γνώμη?? Δεν κουράστηκε ακριβώς απλά δεν είναι κ πολύ αποφασισμένος για το τι θέλει! Γιατί και με φιλάει κ το ερωτικό κομμάτι υπάρχει...Και έχουμε κ ένα σκυλάκι μαζί...
Και να θέλαμε ή να μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε δε μας λες τιποτε για τη σχέση σας.Αλλά στην τελική δε σε θέλει. Τελείωσε η σχέση σου. Ώρα να προχωρήσεις.
Scroll to top icon