ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.4.2018 | 21:05

Ειναι απιστια;

Εχω κοπέλα εδω και 1 χρόνο. Με αγαπαει πολυ. Μου ναι δυσκολο να σκεφτω το πως ειναι να ζω μακρια της.Παραλληλα ομως κανω καποιες φορες σεξτινγκ με καποια αλλη κοπελα. Ξερω πως τη λενε κλπ εχουμε ανταλλαξει φβ κλπ (ξερει οτι εχω κοπελα δεν την νοιαζει) και λεει πως με θελει κλπ και αυτη. Ισως να με θελει πραγματικα οχι μονο για σεξτινγκ.Ειναι απιστια αυτο που κανω;Θελω την γνωμη σας.
8
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό το αγαπώ τη γυναίκα μου-κοπέλα μου , Αλλά...τι να πω...είναι μάστιγα ? πχ. τη γυναίκα μου βασίλισσα αλλά κανένας ενδοιασμός στο τσιλιμπούρδισμα ή κ στην απιστία.. μέχρι κ με ποσοστά καθορίσμένα, έχω γνωρίσει, συνειδητοποιημένο άνδρα..98% με καλύπτει η κοπέλα μου-μέλλουσα γυναίκα μου κ το 2% τις εκατό το ζητάω από τρίτο πρόσωπο. Θα μου πείτε δημοκρατία έχουμε..αλήθεια όμως θα άρεσε σε όλους εσάς να γίνεται σε σας τους ίδιους κάτι ανάλογο με αυτό που κάνετε?
Ο συγκεκριμένος μάλλον είναι λόγω της ανασφάλειας του, όσο μπορώ να καταλάβω..που παραμένει στη σχέση. Πολλοί όμως αντιπαραθέτουν λόγους του στυλ η ζωή είναι μικρή για να μη τη χαρείς, δε κάνω κάτι κακό εφόσον προσέχω κ δε θα τη πληγώσω, έτσι είναι η ανδρική φύση κ πιστεύουν ότι δε κάνουν κάτι κακό. Και υποστηρίζουν ότι αγαπούν κ σε πολλές περιπτώσεις πρόκειται κ για τις μάνες των παιδιών τους. Αλλά πρέπει να το λουστούν οι ίδιοι για να καταλάβουν στο πετσί τους ότι πρόκειται για κοροϊδία κ προδοσία εμπιστοσύνης.
Scroll to top icon