ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.4.2018 | 17:07

Είμαι λάθος.

Γνώρισα έναν τυπο διαδικτυακά με τον οποίο μιλούσαμε πολύ ώρα, από πλευράς του λαμβανα μονολεκτικές απαντησεις οπότε θεώρησα πως δεν ενδιαφέρεται. Όταν πλέον μονολογούσα με τι ώρες μου είπε ότι είχε ένα πρόβλημα υγείας 7 χρόνια πριν που τον κράτησε εκτός της κοινωνικής του ζωής για 3 ολόκληρα χρόνια. Τον ρωτησα αν το ξεπέρασε και μετά του ειπα τα τυπικά (μπράβο, να είσαι γερός κλπ). Το θέμα είναι όμως ότι εγώ μόλις το άκουσα αυτό ένιωσα σαν να ξενέρωσα, όχι επειδή είχε πρόβλημα υγείας ή κάτι τέτοιο απλά έχω δικά μου θέματα και δεν νομίζω ότι έχω το κουράγιο σε περίπτωση που πάει παραπέρα να τον στηρίξω αν ξαναεμφανισει κάτι. Αντιλαμβάνομαι πως ειμαι λάθος και παρτάκιας αλλά έτσι νιώθω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Λές μετά απ ότι τράβηξε το άτομο να είχε ανάγκη εσένα να τον σώσεις ???Πίστεψέ με ότι τα ψυχικά του αποθέματα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πολύ μεγαλύτερα από τα δικά σου, γιατί όλοι όπως και εσύ τραβάμε όλοι το γολγοθά μας, κάποιος λιγότερο κάποιος περισσότερο το θέμα είναι να υπάρχει λίγο περίσευμα ψύχης όμως έ? και για τους άλλους..Φαντάσου να ήσουν εσύ στη θέση του και όλοι οι άνθρωποι γύρω σου να ήταν σαν εσένα..Φρίκη έ ??Και εγώ αυτό λέω...
Δεν θα κρίνω την αποφαση της κοπέλας,έτσι ένιωσε έτσι έκανε δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για να δίνουμε πάντως σίγουρα αν είμαστε έτσι καλωδιωμενοι καλό είναι να είμαστε έτοιμοι να σταθουμε στα πόδια μας και να μην ζητήσουμε ότι δεν μπορούμε να προσφέρουμε.εγω πάλι θα πω πως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι οι δυσκολίες ατσαλωνουν και συνεπάγονται ψυχικά αποθέματα.εχω αρκετά παραδείγματα,άλλοι περνούν δυσκολίες και αρπάζουν την ζωή από τα μαλλιά και άλλοι πάλι θεωρούν πως η ζωή τους χρωστά και φορτώνουν ενοχές αυτούς που είναι δίπλα τους απαιτώντας στηριξη και αγάπη χωρίς ουσιαστικά να μπορούν να ανταποδώσουν.ειναι στον άνθρωπο,δεν είναι όλα άσπρο μαύρο.γενικα η εμπειρία μου μου λέει πως αλίμονο αν την πουλευουμε στα δύσκολα αλλά ας μην ξεχνάμε και το self preservation κ αυτή είναι μια πολύ εύθραυστη ισορροπία.
Δεν κρίνω το ότι αυτή δεν έχει το απόθεμα να ασχοληθεί αλλά το ότι είναι σχεδόν σίγουρη ότι ο άλλος θα της γίνει φόρτωμα.Λες και όλοι αυτοί που έχουν περάσει δύσκολα βγήκαν παγανιά στα social να βρουν το επόμενο ΄΄θυμα΄΄ να τους κουράρει..Δεν με νοιάζει αν ο άλλος δεν θέλει να αντέξει τον πόνο κάποιου το σέβομαι αυτό όμως δε σημαίνει ότι σώνει και ντε όποιος έχει περάσει κάποιο πρόβλημα υγείας γίνεται ζητιάνος προσοχής ..
Scroll to top icon