ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2018 | 21:05

ΠΕΙΤΕ μου πως

Γίνεται κοπέλες που αντικειμενικά δεν ειναι όμορφες Αλλα Ουτε έχουν τον «χαρακτήρα» οπως θα έλεγαν αλλοι έχουν γκομενο και μάλιστα σχεση μακροχρόνια και κοπέλες που ειναι πραγματικα όμορφες και γενικά έχουν ολο το πακέτο ειναι παντα μονες;; Ή κολλάνε σε εναν τύπο ο οποιος Τις φτύνει κιολας χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λογο μα γιατι συμβαίνει αυτο ;;
11
 
 
 
 
σχόλια
Με την λογικη σου οι ασχημες και οι χωρίς χαρακτήρα πρέπει να μεινουν χωρις σχέση, ένω οι ομορφες με "χαρακτηρα" δεν νοειται να είναι μόνες.Θα σου πω το εξής: Δεν βλέπουμε όλοι με το ίδιο ματι τους ανθρώπους. Αυτη που στα μάτια σου είναι ασχημουλα, μπορει να κάνει κάποιον να την βλέπει θεά.Για τις κοπέλες που πηγαίνουν εκεί που τις "φτύνουν" θα πω ότι εκείνες φταινε που επιμένουν μάταια, αντί να προχωρήσουν.
Οι περισσότεροι, ανεξαρτήτως εξωτερικής ομορφιάς και χαρακτήρα, μόνοι μας είμαστε. Ακόμα και σε μια σχέση, αν την κρατάς με συμβιβασμούς μόνο, μόνος σου είσαι. Η ομορφιά και ο χαρακτήρας δεν σου εξασφαλίζουν την μόνιμη καλή σχέση. Ακόμα και το κρεββάτι μας να μοιραζόμαστε με ολόκληρη ομάδα ποδοσφαίρου (+αναπληρωματικούς) κάθε βράδυ, πάλι μόνοι μας είμαστε. Το μυστικό πιστεύω είναι αλλού ;-)
οι άνθρωποι αυτοι έχουν εσωτερικές ομορφιές και σε τραβάνε με άλλο τρόπο επίσης, διαθέτουν ερωτισμό και στοιχεία χαρακτήρα που σε μαγεύουν αν είναι και εγκεφαλικοί και παίξουν με το μυαλό σου, τότε έχουν κερδίσει το ερωτικό παιχνίδι είναι θέμα χειρισμού, οχι εργαλείου
Υπάρχουν κατ' εμέ δύο πιθανές εξηγήσεις:α) Είσαι ψώνιο, και εκτός από ομορφιά, δεν έχεις να προσφέρεις κάτι παραπάνω. Και όντας ψώνιο, κυνηγάς τον τέλειο άντρα που δεν υπάρχει εκτός από τη φαντασία σου απορρίπτοντας με το κιλό καθετί ''λιγότερο'' για σένα. β) Είσαι όντως και όμορφη και γαμάτος χαρακτήρας, αλλά δε βρίσκεται ο άντρας που έχει τη ''δύναμη'' να νιώσει ότι μπορεί να σταθεί δίπλα σου. Μη νομίζεις, δεν είναι όλοι ικανοί να ''σηκώσουν'' το ειδικό βάρος ενός ανθρώπου, και προτιμούν πιο απλές και ''εύκολες'' λύσεις.
Δεν ξέρω τι έχουν, αλλά το να σε θέλει πάρα πολυ κάποιος χωρίς να είσαι πανέμορφη και χωρις να έχεις τον πιο τέλειο χαρακτήρα, είναι ότι καλύτερο. Σε γεμίζει με πολύ θετικά αισθήματα, νιωθεις ότι καμια πιο ομορφη ή πιο εξυπνη από εσενα δεν ειναι απαραιτητα καλυτερη και ειναι πολυ απελευθερωτικο. Βγαινεις από το τρυπάκι της συγκρισης. Θεωρώ ότι αυτό που κάνει αυτες τις κοπέλες θελκτικές είναι ο ερωτισμός τους και κάποια που δεν ξέρει τι είναι και πως φαινεται ο ερωτισμος δεν μπορεί να τον ανιχνευσει .
Είμαι υπερβολικά υπέροχη για να μπορέσουν να το διαχειριστούν οι άλλοι και τρώω φτύσιμο πριν προλάβω να τους ρίξω χλέπα! :Ρ Γέλασες ή μπα; Υ.Γ. Εδώ μέσα υποστηρίζουμε ότι οι όμορφες κι οι όμορφοι κάνουν ζωάρα αν και οι ωραίοι καμιά φορά αρέσουν μόνο σε νυχούδες με χίλιους φολλοουερς.
Αυτές με τα μακριά νύχια εννοώ βεβαίως και αναφέρομαι σε μια εξομολόγηση. http://www.lifo.gr/confessions/view/340428Προφανώς, το σχόλιό μου έχει σαρκαστικό και περιπαικτικό χαρακτήρα. Δεν έχω κάτι σοβαρό ν' απαντήσω. :) Μη μου στεναχωριέστε Δεσποινίς. :)
Scroll to top icon