ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2018 | 15:35

.

Πόσο άσχημο με τόσο ωραίο καιρό έξω,να μην έχει κανείς μια παρέα να βγει για έναν καφέ,έναν περίπατο στη θάλασσα, να πει δύο κουβέντες,να αλλάξει λίγο παραστάσεις κ διάθεση...κοντεύει το σπίτι να πέσει να με πλακώσει.Βαρέθηκα να κοιτάω τους τέσσερις τοίχους.Γιατί κακά τα ψέματα αν δεν εργάζεται κάποιος ώστε να λείπει κάποιες ώρες από το σπίτι δεν είναι εύκολο να γεμίσει την ημέρα του.
3
 
 
 
 
σχόλια
Και έψαχνα να βρω τον γκαντέμη της μέρας.. Χαχαχαχα, αστειεύομαι.. Πάντως αν μπορείς να πας ως τη θάλασσα και μόνη/ος είναι ωραία.. Μουσική στα αυτιά και πας.. Επίσης μπορείς να γραφτείς για χορό, πλέον έχει πολλά οικονομικά πακέτα.. Επειδή το έχω περάσει αυτό το στάδιο θα σου πω να μη πέφτεις, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να σηκωθείς. Και πάντα να θυμάσαι πως δεν είσαι ο/η μονος/η.
Είναι πολύ εύκολο,βόλτες για περπάτημα τώρα που ανοίγει ο καιρός,για ένα καφεδάκι με το λάπτοπ ή με ένα καλό βιβλίο,φεστιβάλ,βιβλιοθήκες,εθελοντισμός..ακόμα και σε επαρχία όποιος θέλει βρίσκει πράγματα να κάνει.
Scroll to top icon