ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2018 | 22:24

Τι να κάνω?

Παράξενες συμπεριφορές τελευταία. Πάει γυμναστήριο και γυρνάει μεσάνυχτα, λέγοντας οτι βγήκε μετά με τα παιδιά εκεί για μπύρες. Το τηλέφωνό του μονίμως γυρισμένο ανάποδα (με την οθόνη κάτω) όταν είμαστε μαζί. Βλέπω μηνύματα από συνάδερφο με την οποία δεν είχε ποτέ πολλά πολλά, σε άσχετες ώρες.Τον ρώτησα και μου είπε οτι δεν τα πάει καλά με το φίλο της και του ζητάει να τη συμβουλέψει.Με τρώει να του ζητήσω να δω τα μηνύματα, αλλά μετά ντρέπομαι να το κάνω, μεγάλη κατινιά.Μου ορκίζεται οτι δεν τρέχει τίποτα, αλλά εμένα η διαίσθησή μου χτυπάει καμπανάκια.Τώρα δε μιλιόμαστε, όλη την Κυριακή εγώ στο δωμάτιο αυτός στο σαλόνι.Δεν ξέρω τι να κάνω, πως να το χειριστώ. Από τη μια νιώθω οτι γίνομαι υπερβολική, από την άλλη δεν μπορώ να τον πιστέψω.Θα σκάσω....τι να κάνω?
5
 
 
 
 
σχόλια
Εμπιστέψου το ένστικτο σου. Συνήθως συμβαίνει αυτό που υποψιάζεσαι, συν κανά δυο ακόμη που δεν ξέρεις.Προσοχή, να μην του δώσεις πάτημα να σε διαψεύσει ή να σε βγάλει τρελή (είναι το λεγόμενο gaslighting). Μάζεψε τα στοιχεία σου διακριτικά και όταν βεβαιωθείς, πράττεις ανάλογα. Θα σε συμβούλευα να αποφύγεις υστερίες, φωνές και ξεσπάσματα.Ή επιλέγεις να ζήσεις μέσα στην ηθελημένη άγνοια, με αξεσουάρ την στέκα με τα κέρατα.
3 πραγματα θα σου πω. 1ον Γνωστος μου που απατουσε την γυναικα του,το 1ο στοιχειο που εβαλε σε υποψιες τον αδερφο της απατημενης ηταν το αναποδο κινητο.δεν το εκανε ποτε κ ξαφνικα το κντ ηταν παντα αναποδα.το τραγικο ηταν οτι η απατημενη δεν το ειχε παρατηρησει ποτε. 2ον η φραση εχει προβληματα με τον γκομενο της κ ζηταει συμβουλες θεωρησε την ηδη δικαιολογια του κωλου. Κ 3ον κ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ, εκ πειρας σου λεω οτι αν η διαισθηση σου χτυπαει καμπανακια ακουσε την.αυτα κ ευχομαι να μην συμβαινει τιποτα.
Scroll to top icon