ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2018 | 23:15

Με γοητεύουν οι περιποιημένες γυναίκες

Κι όταν λέω περιποιημένες,εννοώ περιποιημένες με θηλυκό τρόπο.Βαμμένα νύχια,κοσμήματα,τακούνια,φορέματα και ότι άλλο μπορεί να αναδείξει τη θηλυκότητα μιας γυναίκας.Ακόμη κι αν μια γυναίκα δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη όταν εκπέμπει αυτή τη θηλυκότητα ανεβαίνει αυτομάτως στις προτιμήσεις μου.Και μόνο η αίσθηση του να βρίσκεται δίπλα σου,να μυρίζεις το άρωμά της,να ακούς τον ήχο που κάνουν οι γόβες όταν περπατάει,μου φτιάχνει η διάθεση.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν εκπεμπει θηλυκοτητα, φτιαχνει θηλυκοτητα ,συμφωνα με τα κοινωνικα προτυπα του πως πρεπει να ειναι μια γυναικα για να αναδειξει τη φυση της. Δεν ειναι κακο μια γυναικα να της αρεσει αυτο το στυλ.Περιποιηση ομως δεν ειναι αυτο. Αυτα ειναι εξτραδακια. Περιποιηση ειναι να πλενεις τα δοντια σου, τα μαλλια σου, το σωμα σου, να φορας καθαρα ρουχα, να εχεις καθαρα νυχια, να τρεφεσαι υγιεινα κλπ.
Scroll to top icon