ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2018 | 19:15

Σεξ.

Με το αγόρι μου στο σεξ κάνουμε κάπως πιο βρώμικα πράγματα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατι δεν αυτος ο σκοπος μου αλλά έτσι μας βγαίνει. Έχω καταλαβει λοιπόν από κουβεντες αλλων (εγω αποφευγω να συμμετεχω) ότι όλα αυτα τα θεωρούν κάπως "ανώμαλλα" και ότι το αγορι δεν δεβεται την κοπέλα και τσαντιζομαι που το βλεπουν ετσι γιατι δεν ισχύει. Όταν είσαι ερωτευμένος με κάποιον και τον θες τρελά και τον εμπιστευεσαι πάρα πολύ κάνεις τρελά πράγματα. Ειναι όλη η σκηνη πολύ ζωωδες και ωμη με παρα πολύ συναίσθημα, δεν χωρανε σκέψεις για το αν ειναι σωστο ή για το αν δειχνει σεβασμο η όχι γιατι εκείνη την στιγμη είσαι αλλού. Ότι και να μου εκανε εκεινη την στιγμη εφοσον τηρουνται κάποιοι κανονες ασφάλειας και υγιεινης και να μην με ποναει θα μου αρεσε γιατι μου αρεσει η ιδεα του να καταλαμβάνει εντελώς το σώμα μου. Τιποτα πεμπτό. Με ασχετα αγορια, ούτε μια υποτυπωδεις φαση δεν μου βγαινει να κάνω, αλλά τωρα που το νιωθω η σεξουαλικοτητα μου βαραει κοκκινο. Τοσο κακό είναι πια?
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπάρχουν καλά και κακά κορίτσια στο σεξ... Που σημαίνει πως αν γούσταρες πράγματα καντα με αυτών που Θα στα βγάλει... Τίποτα κακό με αυτό... Έχεις το μαχαίρι και την πίτα οπότε μην ρωτάς τι είναι καλό ή κακό... Ζηστο όσο θες μέχρι εκεί που θες!
Ότι θες θα κάνεις στο κρεβάτι σου με τον άνθρωπό σου .Σιγά μην απολογηθείς κιόλας..Και φιλική συμβουλή τα εν οίκω μη εν δήμω, κάτι τέτοια περιμένουν κάτι κοτάρες αρσενικές και θηλυκιές να σε βάλουν στο στόμα τους ..
Scroll to top icon